Încă o dovadă despre inconstanța primarului Nicolae Robu în războiul cu bicicliștii,...

Încă o dovadă despre inconstanța primarului Nicolae Robu în războiul cu bicicliștii, prezentată la PRESSALERT LIVE. Cum și-a schimbat edilul ABRUPT ideile VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

nistor geana1

Invitat la PRESSALERT LIVE, consilierul local Nistor Geană a făcut câteva afirmații interesante pe seama scandalului declanșat de Primăria Timișoara prin interzicerea bicicliștilor în zonele centrale. Membrul ALDE a explicat că el însuși a propus restricții în privința circulației pe două roți în zonele ”de loisir” din Timișoara, anul trecut, dar atunci poziția lui Nicolae Robu a fost cu 180 de grade față de cea de acum.

”Eu am avut anul trecut o intervenție pe tema aceasta să nu se circule intre anumite ore pe Corso, pe perioada weekend-ului, când lumea iese la plimbare. Eu am văzut cum circulă acei bicicliști, ca nebunii, pot să dea peste copii, una e să te plimbi încet. Am solicitat de vineri până duminică, intre orele 17-22, să nu se circule, au sărit toți pe mine, inclusiv domnul Robu, că în toate țările occidentale  se circulă.


Inclusiv colegii de la PSD. Cum să ocolească ei… Acum domnul Robu a interzis totul… Nu știu de ce s-a răzgândit. Nu știu dacă a fost legal ce a făcut domnul Robu pentru că a fost o hotărâre de Consiliu Local. Putea fi interzis tot printr-o hotărâre de Consiliu Local… Sunt pentru mersul cu bicicleta, dar nu în centrul civic”, a declarat Nistor Geană, la PRESSALERT LIVE.

marius craina

Președintele executiv al PSD Timișoara, Marius Craina, s-a arătat clar împotriva deciziei de a interzice bicicliștii după bunul plac al primarului. ”Sub nicio formă nu a fost democratică fără o consultare prealabilă cu cele două tabere, bicicliștii și pietonii. Aceasta trebuia făcută, dacă, după ce se discuta cu ei. Sunt pentru mersul cu bicicleta. E un abuz și e total lipsit de democrație să interzici după gândurile, puterile tale, având în vedere că până acum nu s-a întâmplat acest lucru. Nu e numai un sport, e cel mai ecologic mod de a circula. Trebuie în continuare promovat mersul cu bicicleta”, a explicat Marius Craina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.