A început ediția a doua a Festivalului Antagon. Ce evenimente programează în...

A început ediția a doua a Festivalului Antagon. Ce evenimente programează în această săptămână

0
DISTRIBUIȚI

Duminică a început la Timișoara a doua ediție a festivalului dedicat teatrului independent, Antagon.

Afis-Antagon-web-2Dorința a rămas neschimbată, de a aduce într-un cadru relaxat și normal trupe de teatru care funcționează într-un regim privat, mai mult sau mai puțin, pentru că în țara aceasta nu este suficient să faci teatru, trebuie să spui cum îl faci, dacă este independent sau subvenționat, de stat sau național, mai simplu era dacă era bun sau prost, după cum anunță organizatorii.


S-au adăgaut în program și câteva concerte, expoziții, un spectacol lectură, un performance.

„Nu ne dăm înlături de la dureri de cap, vin inevitabil, dar nici nu vrem să le provocăm ci mai degrabă vrem să vă oferim și să ne oferim o săptămână de spectacole făcute cu dragoste din nimic sau cum s-ar traduce, din bugete mici. Invitați sunt mulți, Ion Barbu, Ada Milea, Wattican Punk Ballet, Nicoleta Lefter, Auăleu, se vor supăra dacă nu îi enumăr pe toți, mai bine consultați programul”, transmit organizatorii.

Locațiile sunt și ele multe anul acesta. Pasionații de teatru sunt invitați să se plimbe prin Scârț, Ambasada, Electric Theatre, Jecza Gallery, Tam Tam.

Festivalul Antagon a început duminică, în Scârț, cu un spectacol de la Auăleu Teatru și se va încheia în aceeași locație, peste fix o săptămână, duminică, 25 octombrie, cu alt spectacol al gazdelor.

Bilete și abonamente se vând în Scârț sau înaintea fiecărui eveniment. Programul complet al festivalului poate fi consultat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.