Incredibilul MOTIV pentru care un cunoscut interlop timişorean a ajuns în arest,...

Incredibilul MOTIV pentru care un cunoscut interlop timişorean a ajuns în arest, după ce a rămas liber deşi avea droguri în casă

4
DISTRIBUIȚI

perchezitii mascati traficanti (2) mod

Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Timişoara a reuşit performanţa de a ajunge în arest după ce a scăpat de gratii pentru acuze mult mai grave.


La începutul lunii august, în locuinţa lui Dumitru Şeclăman, poliţiştii au descoperit aproximativ 300 de grame de cannabis, două pistoale cu aer comprimat, deţinute ilegal, precum şi diverse obiecte şi bunuri de valoare (ceasuri, electrocasnice) susceptibile a proveni din furturi. La momentul respectiv, instanţa a decis cercetarea acestuia în libertate sub control judiciar pentru trafic de droguri de risc.

Şeclăman nu s-a liniştit, în noaptea de 29-30 septembrie, fiind prins în zona complexului studenţesc din Timişoara în timp ce conducea un BMW, deşi nu avea permis de conducere. Anterior, tot în perioada controlului judiciar, pe numele său a fost făcută o plângere penală pentru ultraj, după ce s-a dus la locuinţa unui poliţist şi i-a ameninţat familia. Deşi prins, Şeclăman a susţinut că, de fapt, nu el ar fi condus maşina, ci un prieten care a fugit când a văzut poliţiştii. Ghinionul lui au fost imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, unde se vede că o singură persoană a coborât şi a urcat în BMW. Tribunalul Timiş a decis, ieri, arestarea lui Şeclăman pentru încălcarea condiţiilor controlului judiciar.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.