IPOCRIZIE Liberalul Marian Vasile bate cu pumnul în masă pentru dezbateri publice...

IPOCRIZIE Liberalul Marian Vasile bate cu pumnul în masă pentru dezbateri publice la CJT. Cum îl scuză pe şeful său, Nicolae Robu, pentru încălcarea legii

1
DISTRIBUIȚI

marian vasile (2)

Duplicitatea este dusă la nivel de artă în PNL Timiş. Vinerea trecută, în plenul Consiliului Local Timişoara a fost votat un proiect privind amenajarea Inelului I de circulaţie. Deşi au fost mai multe solicitări pentru organizarea unei dezbateri publice, primarul Nicolae Robu nu a ţinut cont de ele, păstrând proiectul pe ordinea de zi şi insultându-l pe consilierul independent Bogdan Herzog, care a atras atenţia cu privire la mai multe probleme pe care le-ar putea cauza lucrările de amenajare a pasajului rutier care va trece pe sub Piaţa Operei.

Astăzi, şeful consilierilor judeţeni ai PNL Timiş, Marian Vasile, a ieşit în faţa presei pentru a anunţa că formaţiunea sa a cerut două dezbateri publice la CJT, dezbateri necesare pentru ca proiectele să nu fie votate prin încălcarea legii.


„Luni, la orele 10.00 şi 12.00, vor avea loc două dezbateri pe finanţarea cultelor religioase şi regulementul de achiziţionare de imobile şi la iniţiativa PNL. Prin vocea domnului Marius Martinescu, s-a făcut solicitarea în acest sens, să se organizeze aceste dezbateri publice pentru că ele ar fi fost ocolite în mod nejustificat de către aparatul executiv”.

Întrebat dacă i se pare corect să acuze conducerea CJT în vreme ce Nicolae Robu, şeful partidului din care face parte, încalcă legea în acelaşi mod, Vasile a spus că „sunt două subiecte diferite. Eu sunt convins că se vor efectua dezbaterile publice şi la Primăria Timişoara la momentul oportun, când vor avea sens, după ce documentele vor exista şi vor putea să fie aduse în discuţia din spaţiul public, iar la consiliul judeţean, în calitate de lider de grup, e normal să mă preocupe respectarea legislaţiei”.

1 COMENTARIU

  1. In urechile PNLISTILOR, ca nu pot fi numiti LIBERALI, legea suna diferit si in consecinta se aplica diferit.
    ce poti sa mai comentezi la afirmatia distinsului PNLIST (a se citi dupa dorinta fiecaruia) VAsile Maria(n)!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.