”Leii” din Oradea nu au avut milă de frații bănățeni. Ce jucător...

”Leii” din Oradea nu au avut milă de frații bănățeni. Ce jucător s-a remarcat la suferinda BC Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

bct energia (39)

BC Timișoara a pierdut și al doilea joc din noul sezon al Ligii Naționale. Aflată în plină criză financiară, gruparea de pe Bega a fost depășită clar de gazda CSM Oradea, scor 89-60 (38-24). ”Leii din Banat” se pot declara mulțumiți doar de evoluția bună a americanului Kentwan Smith.

Așa cum era de așteptat BC Timișoara nu a avut foarte mari speranțe în jocul de la Oradea.


Cu un prim 5 încă prea proaspăt pentru a se lega: Djapa, Smith, Jelenic, Reljic și Popa, bănățenii au fost depășiți clar. Alb-violeții, echipați într-un negru de doliu, au condus doar în primul sfert (scor 11-13), pe care l-au încheiat conduși încă la limită: 15-13. Sfertul 2 avea să fie însă de coșmar pentru BCT, care a marcat doar 11 puncte și a încasat 23. La pauză rezultatul indica deja clar pasul spre victorie al CSM-ului: 38-24. Lucrurile aveau să se înrăutățească în partea a doua a meciului, când gazdele au ajuns și la +24. Singura consolare a timișorenilor a fost evoluția lui Kentwan Smith. Ultimul sfert a fost și cel mai strâns, un 26-21 mai spectaculos pe fondul mulțumirii gazdelor. De remarcat și prezența în sală a unor fani ai alb-violeților, care au afișat mesajul: ”Vom fi aici, vom fi mereu / Și la bine, și la greu”.

Așadar, Kentwan Smith a fost raza de lumină din jocul elevilor lui Dragan Petricevic. Americanul a totalizat 24 de puncte și a fost coșgheterul partidei. Au mai punctat pentru BC Timișoara: Jelenic (13 puncte), Reljic (10), F. Popa (2), Covaciu (2) și Milencovici (9). Pentru câștigătoarea CSM Oradea cele mai multe puncte au venit de la Radovan Markovic – 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.