LOVITURĂ dată de jandarmi comercianților din Piața Flavia. La ce produse trebuie...

LOVITURĂ dată de jandarmi comercianților din Piața Flavia. La ce produse trebuie să fiți atenți atunci când mergeți la talcioc

0
DISTRIBUIȚI

4

Jandarmii timișoreni se preocupă de calitatea vieții concetățenilor lor. Ei au confiscat duminică o cantitate importantă de produse contrafăcute.
Piaţa Flavia din municipiul Timişoara a fost locul unde jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara au acţionat în acest week-end, pentru prevenirea şi combaterea           comerţului ilicit cu produse contrafăcute.


”În cursul zilei de duminică 25 octombrie a.c, efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse contrafăcute, de această dată în piaţa Flavia din municipiul Timişoara. Cu această ocazie, jandarmii au depistat trei persoane care ofereau spre vânzare la standurile din piaţă, parfumuri şi mai multe perechi de încălţăminte sport, susceptibile de a fi contrafăcute”, transmite plt. maj. Bocâncă Nicolae, purtătorul de cuvânt al Grupării.

Pe numele celor trei au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.