Luptătoarea de la Jandarmeria din Timișoara care a uimit lumea cu vocea...

Luptătoarea de la Jandarmeria din Timișoara care a uimit lumea cu vocea sa. Ce premiu important a câștigat la un concurs de folclor

0
DISTRIBUIȚI

alina1

Sergent major Alina – Georgiana Duică, este luptătoare subofiţer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, și are o voce de privighetoare. Ea a câştigat locul I la Festivalul naţional al artiştilor amatori din Ministerul Afacerilor Interne, Secţiunea interpretare muzică populară.
Originară din Mehedinți, jandarmerița Alina – Georgiana Duică a impresionat juriul cu interpretarea melodiilor „Cât îi muntele de înalt” şi „Seara când răsare luna” şi a reuşit să-şi adjudece locul întâi la Secţiunea Interpretare muzică populară.

_DSC0151”Cea de-a VI a ediţie a „Festivalului Naţional al Artiştilor Amatori” din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) s-a desfăşurat în perioada 21-25 octombrie la Casa de Cultura a studenţilor „Mihai Eminescu” din Târgu Mureş.


La eveniment au participat peste 50 de artişti amatori – jandarmi, poliţişti, poliţişti de frontieră şi pompieri care în funcţie de secţiunea artistică, şi-au disputat premiile oferite de organizatori. Trofeul cuvenit pentru talentul şi strădania tinerei noastre colege a fost înmânat de către prefectul judeţului Mureş, dl. Lucian Goga. Gala laureaţilor şi premierea câştigătorilor s-a desfăşurat în cadrul unui spectacol la care a participat un numeros public. În cadrul acestui spectacol, prestaţia colegei noastre a fost elogiată şi de artiştii consacraţi din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, dl. Lupu Rednic şi dl. Ciprian Istrate”, a relatat Nicolae Bocancă, purtătorul de cuvânt al Grupării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.