Medicul timişorean Ioana Vârtosu inspiră şi alţi oameni. Cine s-a decis să-şi...

Medicul timişorean Ioana Vârtosu inspiră şi alţi oameni. Cine s-a decis să-şi doneze ziua de naştere pentru micuţii fără familie

0
DISTRIBUIȚI

dorina cut

O timişoreancă împlineşte, peste doar trei zile, 50 de ani. Însă, înainte de ziua ei, şi-a anunţat prietenii virtuali de pe Facebook că nu-şi doreşte să primească niciun cadou.

Dorina Cut a fost inspirată de medicul timişorean Ioana Vârtosu, care s-a decis să-şi doneze ziua de naştere, pe care o aniversează mâine, cu scopul achiziţionării unui lift de bazin pentru micuţii cu dizabilităţi care beneficiază gratuit de terapie prin apă.

Dorina Cut împlineşte jumătate de secol pe 23 octombrie şi s-a decis să-şi doneze ziua de naştere, tot în scop caritabil, copiilor din Centrul de primire urgenţă din Timişoara.


„Urmează ziua mea, împlinesc 50 ani, wow ştiu, pentru unii foarte mulţi, pentru alţii nu, pentru mine doar o cifră. Tocmai de aceea, doresc să fie şi sărbătorirea ei mai altfel. Mi-am ales un cadou pe care anul acesta doresc să-l construiesc cu voi, prieteni, cunoştinţe sau chiar persoane pe care nu am avut norocul să le cunosc încă”, a scris pe reţeaua de socializare timişoreanca.

De ziua Dorinei, este organizat şi un eveniment caritabil la Old House Timişoara. Astfel, vineri, 23 octombrie, între orele 11.00 – 18.00, timişorenii care doresc să facă o faptă bună sunt serviţi din partea casei cu suc şi cafea, iar după ora 18.00 sunt aşteptaţi cu un bufet suedez. „Tot ceea ce trebuie să faceţi este să veniţi să gustaţi ce doriţi şi să puneţi ceva în urna pregătită cu gândul la nişte copii care în acest moment nu au familie şi noi nu îi putem ajuta, dar le lipsesc lucruri elementare şi acolo noi putem face minuni. Nu vreau flori, cadouri, vreau ca voi să puneţi în urnă fiecare cât îl lasă sufletul, iar la ora 24.00 ar fi prea multe lumânări, deci nu vreau să suflu, dar mi-aş dori să fim mândrii de ceea ce am realizat împreună”, a scris Dorina Cut pe pagina de Facebook a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.