Metoda HALUCINANTĂ folosită de „Dorel” pentru a monta o barieră în centrul...

Metoda HALUCINANTĂ folosită de „Dorel” pentru a monta o barieră în centrul Timișoarei. Din ce a fost confecționată

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-610622208">

IMG_3498

Centrul Timișoarei rămâne un loc unde te poți minuna la tot pasul, mai ales de când a început șantierul de reabilitare a zonei care pare a nu se mai sfârși.

În Piața Unirii, în colțul Palatului Dicasterial, a apărut cea mai ciudată barieră, încropită de puținii muncitori care lucrează pe șantier.  aceasta se găsește la intersecția străzilor Palanca cu general Traian Doda și are forma unui trunchi de copac finisat cumva, pe care e montat indicatorul rutier pentru „trecerea oprită”.
Lemnul, folosit de la un fost stâlp de electricitate dezafectat, e proptit, după cum se vede, într un morman de piatră cubică și o ladă din lemn.

1 COMENTARIU

  1. Extraordinara stire!!! Senzationala!!! Halucinanta??? Acum poti sa intri in vacanta ca ai scris destul! Foarte bun articolul! Cred ca primesti un plus de la doamna invatatoare pt ca nivelul de investigatie de care ai dat dovada este echivalent cu al unui elev de clasa II-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.