Microbuz pentru o asociație a tinerilor cu dizabilități, cumpărat după RoVinHud 2014....

Microbuz pentru o asociație a tinerilor cu dizabilități, cumpărat după RoVinHud 2014. Când are loc ediția din acest an a salonului de vinuri

0
DISTRIBUIȚI

lTinerii cu dizabilități au, de azi viața mai ușoară. Ei vor putea face plimbări și excursii, fără probleme, pentru că primesc în dar un microbuz adaptat.

Prima ediție a Salonului de vinuri RoVinHud, organizată anul trecut de voluntari, cu participarea pro-bono a unuia din cei mai importanți „Masters of wine” din lume, Jancis Robinson, și-a atins scopul și anume achiziționarea unui microbus accesibil pentru tinerii cu dizabilități din cadrul Asociației „Ceva de Spus”.

jO nouă ediție a Salonului de vinuri RoVinHud va avea loc în perioada 13 – 15 noiembrie, la Hotel Timișoara.


„Anul acesta vor fi prezenți trei Masters of wine ce își susțin prezentările pro-bono. Participă peste 20 de crame din România, Republica Moldova, Ungaria și Italia. Întreg venitul obținut din organizarea acestui eveniment, va fi direcționat către Asociația «Ceva de Spus», pentru derularea proiectelor de accesibilizare și normalizare a societății în care trăim”, anunță Zoltán Szövérdfi-Szép, reprezentantul organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.