MINUNEA făcută de medicii din Germania pentru tânăra din Giroc cu cancer...

MINUNEA făcută de medicii din Germania pentru tânăra din Giroc cu cancer căreia doctorii români nu i-au dat nicio şansă. Cum o poţi ajuta să se vindece complet şi să îmbrace rochia de mireasă

0
DISTRIBUIȚI

ionela iovita

Ionela Ioviţă este un om puternic. Tânăra în vârstă de 33 ani din localitatea timişeană Giroc luptă, în continuare, să trăiască. Asta deşi medicii români şi din Ungaria nu i-au dat nicio şansă la viaţă. Ionela a fost diagnosticată cu cancer abdominal, în stadiul cel mai avansat, inoperabil, anul trecut, dar nu s-a dat bătută. Familia acesteia a luat legătura cu medicii de la o clinică din Germania, iar după ce a urmat un tratament extrem de costisitor, Ionela a început să se simtă din ce în ce mai bine. Mai mult, tânăra are o şansă extraordinară de a se vindeca definitiv, prin realizarea unei intervenţii chirurgicale de înlăturare a tumorilor. Pentru asta, însă, are nevoie de aproximativ 40.000 de euro, o sumă uriaşă de bani pe care nu o are.

„Am nevoie de operaţie urgent, apoi de încă patru şedinţe de hipertermie în Germania, costurile ajungând la aproximativ 40.000 euro. Credeam că ce a fost greu a trecut, dar se pare că de abia acum începe. Am nevoie de tot sprijinul vostru atât material, cât şi moral! Vă rog să îmi fiţi alături şi de această dată! A trecut un an de când doctorii mi-au spus că nu mai am nicio şansă, dar Dumnezeu le-a arătat că s-au înşelat.


Mă rog la Dumnezeu să se înşele şi de data asta şi să mă mai bucur de cel puţin încă un an alături de familia mea”, a scris disperată Ionela Ioviţă pe o pagină creată pe Facebook special pentru ea.

ionela iovita

Tânăra din Giroc îşi doreşte cu ardoare să iasă învingătoare din lupta cu cancerul şi pentru a îmbrăca rochia de mireasă. Ionela mai povesteşte că tumorile mari au stagnat, astfel că medicii sunt dispuşi să o opereze pentru înlăturarea lor. „Doctorii sunt foarte încrezători în şansele mele de vindecare completă. Să dea Dumnezeu ca acesta să fie ultimul hop care trebuie depăşit”, a mai scris Ionela Ioviţă pe reţeaua de socializare.

Oamenii cu suflet mare care doresc să o ajute pe Ionela Ioviţă să trăiască pot face donaţii în: Cont lei RO06BTRLRONCRT0277663601, Cont euro RO53BTRLEURCRT0277663601 ;SWIFT: BTRLRO22, Asociaţia Dorinţă pentru vindecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.