MITĂ la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița. Cum aranja o profesoară examenele...

MITĂ la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița. Cum aranja o profesoară examenele studenților în tandem cu un laborant

2
DISTRIBUIȚI

9698f1c5ca

Încă un cadru didactic de la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița a fost trimis în judecată, de data aceasta e vorba de Minda Amalia Andrea, lector la Facultatea de Inginerie şi Management din cadrul Universităţii. Ea se face vinovată de comiterea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

„Luni, 5 octombrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus trimiterea în judecată a inculpatei Andrea Amalia Minda pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.


Rechizitoriul a fost confirmat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. S-a stabilit că aceasta, în calitate de lector universitar la Facultatea de Inginerie şi Management din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu” Reşiţa, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a primit în datele de 25.06.2012 şi respectiv în 23.07.2015, suma de câte 40 euro, de la inculpatul Vasile Suciu laborant în cadrul aceleiaşi unităţi de învăţământ, pentru a efectua un act contrar atribuţiilor de serviciu, respectiv pentru a nu-şi îndeplini corespunzător atribuţiile de examinare a doi studenţi declarându-i promovaţi deşi aceştia nu asimilaseră cunoştinţele teoretice necesare pentru obţinerea unei note de trecere”, se arată în informarea transmisă de reprezentanții Parchetului.

Dosarul şi rechizitoriul va fi înaintat judecătorului de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Caraş-Severin.

 

2 COMENTARII

  1. Cum ajund unele cadre didactice de la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița, de exemplu Minda Amalia Andrea, pe functii de lector la Facultatea de Inginerie şi Management?? Are cucoana doctorat facut pe repede inainte (metoda copy-paste)!! Are lucrari publicate in reviste ISI?? Are brevete de inventii premiate national/international?? NU, SIGUR NU! ARE doar tupeu si pile la partidul lui frunzaverde-de-cicoare&sotia care au transformat aceasta facultate in ,,stefan ghiorghiu=fabrica de diplome” politice pentru semidoti care trebuie sa para ,,intelectuali de carton” pentru ca miliardari de carton” sunt SIGURRR!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.