Nightlosers: „La fiecare recital improvizăm şi adăugăm ceva ce ne vine pe...

Nightlosers: „La fiecare recital improvizăm şi adăugăm ceva ce ne vine pe moment“. Când va avea loc următorul concert al trupei

0
DISTRIBUIȚI

nightlosersAmatorii de csardaş, blues şi prune ardeleneşti sunt invitaţi la un nou recital susţinut de cei de la Nightlosers, care va avea loc la The Note Pub, sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 22.00.

Trupa înfiinţată în 1994, cunoscută pentru muzica lor ce combină blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardeleneşti, Nightlosers, a devenit cunoscută publicului român datorită pieselor „Beţivan Ratat” şi „Dragostea-i ca şi o râie“, iar printre concertele pe care le-au susţinut se numără o sumedenie de apariţii la festivaluri internaţionale cunoscute: două participări la „Sziget Fesztival” Budapesta, o apariţie la The Smithsonian Folklife Festival din Washington, concert în cadrul Moulin Blues Festival din Olanda, Labadoux Folk Festival din Belgia sau Nottoden Blues Festival din Norvegia, acesta din urmă fiind considerat de specialişti unul din cele mai importante festivaluri de blues din lume.

Spectacolele lor fac parte din categoria evenimentelor autentice în care la loc de cinste sunt blues-ul şi prunele, exact după cum e şi titulatura albumului lor scos în 1998, „Plum Brandy Blues”.


„Concertele noastre sunt diferite întotdeauna, la fiecare recital improvizăm şi adăugăm ceva ce ne vine pe moment. Cântăm cu mare bucurie de fiecare dată la Timişoara, mai ales că solistul nostru, Hanno, e născut acolo. Avem mulţi prieteni şi fani în Timişoara şi le promitem un recital pe cinste“, ne-a declarat Claudiu Purcarin „Naşul“, tobarul trupei. Biletele pentru concertul formaţiei Nightlosers costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.