Obie, doctorul nigerian din Timişoara a lansat o melodie nouă: „Artiştii timişoreni...

Obie, doctorul nigerian din Timişoara a lansat o melodie nouă: „Artiştii timişoreni au cucerit Bucureştiul“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

obieObie, doctorul timişorean cunoscut şi datorită melodiilor pe care acesta le-a lansat în ultimii ani, a revenit cu un nou single care poartă numele de „All The Time“, piesa apărută la Cat Music fiind o colaborare cu Excentric. „Este o piesă de despărţire , o odă adusă verii şi misterelor şi aventurilor pe care le aduce în fiecare an acest anotimp. În ultima vreme artiştii timişoreni au cucerit Bucureştiul.


Mă refer la mine, Feli, Silviu Paşca şi Anastasia…Nu ştiu dacă are ceva special Timişoara. E vorba că mulţi oameni talentaţi s-au născut sau au crescut în acest oraş“, ne-a declarat Obie.
Pe numele său adevărat Chigbundu Michael Obinna, artistul S-a născut pe 7 august 1988 într-un oraş din Nigeria şi a ajuns în Timişoara în luna ianuarie a anului 2007. A absolvit Facultatea de Medicină din oraşul nostru, iar acum este rezident la Spitalul Judeţean din Timişoara, la secţia de Radiologie. Primul lui concert a avut loc în 1 octombrie 2011 la defunctul Jaxx Caffe & Pub, ca invitat al lui Muneer. Fiindcă tocmai atunci se sărbătorea Ziua Naţională a Nigeriei, spectatorii acelui concert au avut parte de un spectacol deosebit. „Pentru viitor pregătesc câteva melodii noi şi bineînţeles îmi doresc să fac un turneu. Deocamdată fac naveta între Timişoara şi Bucureşti, iar ideea noului single mi-a venit chiar în timp ce eram la Spitalul Judeţean, la lucru“, ne-a mai declarat medicul nigerian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.