Paul Damixie, timişoreanul care a intrat în atenţia melomanilor din întreaga lume...

Paul Damixie, timişoreanul care a intrat în atenţia melomanilor din întreaga lume cu remixul său la piesa „Hello” de Adele VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

pauldamixieMuzicianul timişorean Paul Damixie a reuşit să atragă atenţia mai multor site-uri internaţionale cu remixul său la piesa celebrei soliste Adelle, Hello. Site-ul Dancingastronaut scrie despre varianta realizată de artistul timişorean: „Este o realizare impresionantă în adaptarea unei performanţe vocale atât de deosebite pentru un soundscape de club“.


„Opreşte-te din ceea ce faci şi ascultă acest remix al piesei Hello de Adele“, a fost titlul unui articol apărut pe popularul site american Buzzfeed. Melodia de revenire a lui Adele, Hello, continua sa bata recorduri, dupa ce a adunat peste 100 de milioanme de milioane de vizualizari pe Youtube in primele şase zile de la lansare.

Proiectul dance Radio Killer, format din timişoreanul Paul Damixie şi Lee Heart a lansat recent prima piesă în limba română, la melodieia „Mi-e dor“. .Radio Killer s-a impus de-a lungul timpului atât în ţară cât şi în afara graniţelor printr-un sound fresh şi electrizant, care a avut succese cu o serie de melodii, cum ar fi ‘Lonely Heart’. Paul Damixie s-a născut la Timisoara în 12 septembrie 1988, iar primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de 11 ani. A mixat pe aceeaşi scenă cu Echoman, Hybrid, Andy Fletcher (Depeche Mode), Outwork, Camille Jones, NTFO şi a lansat peste 40 de remixuri în colaborare cu label-uri din diverse ţări.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.