Peste 10.000 de membri ai PSD din Timiș, așteptați la urne pentru...

Peste 10.000 de membri ai PSD din Timiș, așteptați la urne pentru susținerea lui Dragnea UPDATE Rezultat așteptat FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1200755113">

alegeri-psd-dragnea (4)

Zi importantă pentru Partidul Social Democrat, care de astăzi va avea un nou președinte. Singurul candidat este Liviu Dragnea, care de altfel este și susținut de conducerea din Timiș a PSD. Circa o treime din membrii PSD de la nivelul județului Timiș au trecut deja pe la urne. Astfel, la ora 12 prezența la vot era de 3620 de membri, din care 442 de votanți sunt din Timișoara. La nivelul județului au fost amenajate nu mai puțin de 111 secții de vot. Este important de precizat și că șeful PSD Timiș, Sorin Grindeanu, este convins că Dragnea este singurul care poate conduce momentan PSD. „Noi am fost primii care am cerut devansarea congresului şi ne-am dat susţinerea acum trei săptămâni pentru Liviu Dragnea. Este omul care poate să ţină şi să capaciteze partidul pentru anul electoral 2016 şi nu am niciun fel de emoţie că în 11 va fi votat cu o largă majoritate de toţi membrii de partid”, a spus Grindeanu la alegerile pentru preşedinţia TSD Timiş.

UPDATE 1  Scrutinul în județul Timiș merge ca pe roate. Asta pentru că în jurul orei 16, nu mai puțin de 7840 de pesediști s-au prezentat la vot. Dintre aceștia 1722 țin de filiala municipală.

UPDATE 2  Scrutinul pentru alegerea preşedintelui Partidului Social Democrat s-a încheiat în Judeţul Timiş, la vot fiind prezenţi 9152 de membrii (90,67%), din 10.093. Din totalul celor 9152 de alegători, 9090 au fost voturi valabil exprimate, 62 de buletine de vot fiind declarate nule. „Pentru ca domnul Liviu Dragnea să fie preşedinte al Partidului Social Democrat au fost 8909 de voturi, în timp ce 181 de alegători au votat împotrivă”, au transmis reprezentanții PSD Timiș, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Foto: Adrian Pîclișan

1 COMENTARIU

  1. Mai are cineva dubii ca PSD-ul nu este urmasul PCR-ului?Va mai amintiti de…Ceausescu reales la al…Congres !? Pentru ce drak au mai facut alegerile,doar ca sa dam noi,fraierii de rand bani din buzunarul nostru,desi era un singur candidat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.