Pop-rock made in Timişoara. Cum sună prima piesă a unui nou proiect...

Pop-rock made in Timişoara. Cum sună prima piesă a unui nou proiect din oraş VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-681748778">

filmariclip (7)Melomanii din Timişoara au parte de un nou proiect care s-a născut aici, iar primul videoclip al celor de la Truthday & Face numit „Her“ se bucură de un feedback cât se poate de pozitiv.

Proiectul este compus din Vlad Cireşan (Face), Soare Emanuel (Truthday) şi Mark Nova (DJ – rezident Scottish Pub). „Ne-am apucat de acest proiect de mai bine de şase luni şi deja avem câteva piese. Ce pot spune despre prima noastră piesă? Păi e un fel de pop-rock. Videoclipul a fost făcut în Timişoara, cu ajutorul unor prieteni. O parte a fost filmat în halele Fructus, iar o altă parte în podul unei case vechi din oraş. Vrem să scoatem un album, dar până atunci vom mai veni cu câteva single-uri. Următoarea noastră piesă va apărea în viitorul apropiat şi e diferită de acest prim single“, ne-a declarat Soare Emanuel (Truthday).

Deşi se află la început, băieţii care alcătuiesc noul proiect sunt încrezători că muzica lor va prinde bine pe viitor, asta şi datorită feedback-ului pozitiv de care s-au bucurat de la lansarea primei lor piese. „Piesa a fost deja promovată de câţiva DJ şi sperăm că va ajunge mai departe. Adevărul e că e foarte greu să te lansezi în muzica românească. Industria muzicală de la noi e axată pe un anumit gen de muzică. La radiourile din România e destul de greu să intri dacă cânţi ceva diferit. Noi facem muzică fără să ne gândim la ce se cere la radiouri, suntem influenţaţi de cea ce se face afară. Pentru viitorul apropiat punem la cale câteva evenimente şi ne bucurăm foarte mult deocamdată de feedback-ul ce l-am avut cu prima noastră piesă“, a mai declarat Truthday.

În scurt timp, proiectul intenţionează să „iasă“ în faţa melomanilor la diverse evenimente. „Am dat piesa asta unor prieteni DJ de afară şi le-a plăcut. Am pus piesa în club şi a venit lumea să mă întrebe cine cântă fiindcă nu a găsit piesa cu ajutorul Shazam-ului. Ne bucurăm că am creat o oarecare vâlvă şi suntem hotărâţi să mergem mai departe cu lucruri bune“, ne-a declarat Mark Nova, DJ-ul proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.