Prima bucată a inelului IV de circulație intră în lucru, dar nici...

Prima bucată a inelului IV de circulație intră în lucru, dar nici gând de o nouă centură! Cât costă lucrările și când ar putea fi gata

0
DISTRIBUIȚI

strada Iepurelui santier lucrari (4)

Traficul din Timișoara ar putea fi mult mai lejer peste cel mult un an. Administrația dă start la amenjarea primei bucăți din inelul IV de circulație, inel despre care primarul Nicolae Robu promite ca va compensa lipsa celor două centuri necesare în urbea de pe Bega. „Perioada de depunere a contestațiilor cu privire la privire la achiziţia publică având ca obiect execuţia lucrărilor de amenajare a ineluiui IV, Sector strada Măcin-Strada Constructorilor şi racord la strada Demetriade a expirat ”, a anunțat primarul Nicolae Robu.

Proiectul a fost adjudecat de asocierea formată din SC Drumuri Municipale Timişoara SA, în calitate de lider, şi SC Instgat SRL.


Lucrările vor fi executate și de firma SC. Cons Electrificarea Instal SRL, subcontractată în acest sens. Sectorul de drum care va fi reamenjat este cuprins între strada Constructorilor la Nord, strada Demetriade la Sud şi strada Măcin la Est, și are o lungime de aproximativ 1.660, fiind parte din Traseul Inelului IV de Circulaţie al Municipiului Timişoara. Termenul de execuție a lucrărilor este de opt luni de zile.

“Vreau să vă spun că valoarea estimată a fost de 11,8 milioane de lei, adjudecarea lucrării s-a făcut la șase milioane de lei remarcați o economie de 5.8 milioane de lei. Zilele următoare așteptăm să vină liderii de asociere la semnarea contractului și apoi îi lăsăm puțin să studieze terenul, să își pregătească amenajarea de șantier și le vom preda locația”, a explicat edilul-șef al urbei de pe Bega. Detaliile legate de întregul proiect pot fi citite aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.