Primăria Reșița pune sechestru pe bunurile companiei care furnizează apă orașului. Ce...

Primăria Reșița pune sechestru pe bunurile companiei care furnizează apă orașului. Ce datorii are AquaCaraș la bugetul local

1
DISTRIBUIȚI

resita fantana arteziana

Primăria Reșița pune sechestru asigurator pe conturile și bunurile companiei locale de apă, pentru datorii mari la bugetul local.


Concret, SC AquaCaraș SA nu achitat redevența aferentă bunurilor concesionate din domeniul public (reţele de apă şi canalizare realizate prin Măsura ISPA). Valoarea datoriei este de peste 2.800.000 de euro.

Primăria Reşiţa a notificat SC AquaCaraş SA, prin adresa nr. 17.183/30.09.2015, să procedeze la întocmirea unui plan concret de eşalonare a plăţilor restante în termen de 10 zile. În caz contrar, autoritatea publică locală va înainta instituţiilor bancare documentele pentru instituirea popririi asupra conturilor societăţii. Totodată, administraţia locală a adresat o solicitare executorului judecătoresc prin care să fie instituit sechestru asigurator pe bunurile mobile şi imobile, aflate în proprietatea SC AquaCaraş SA.

1 COMENTARIU

  1. Bunuri ale AquaCaraș au mai fost scoase la licitatie si de Anaf, anuntul a fost facut in Renasterea pe la inceputul lunii august (aprox).
    situatia este hilara, este ca si cum statul ar inchide definitv apa si canalizarea resitenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.