Nicolae Robu pleacă în deplasare de serviciu la Tel Aviv, la o...

Nicolae Robu pleacă în deplasare de serviciu la Tel Aviv, la o întâlnire a primarilor de… capitale. Cum explică și ce a adus din deplasările trecute

0
DISTRIBUIȚI

robu ochelari 1

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, va bifa o nouă destinaţie pe harta călătoriilor în interes de serviciu. În perioada 18-22 octombrie, acesta va pleca într-o nouă delegaţie externă, în Israel, la Tel Aviv.

Robu va fi însoţit de city-managerul Sorin Dragoi, alături de care va lua parte la o reuniune a primarilor de capitale.


Deşi Timişoara nu este capitală, primarul susţine că a fost o „onoare” să fie invitat. Trebuie spus că primarul Timişoarei nu a adus nimic din astfel de deplasări efectuate până acum, însă a reuşit să se facă remarcat prin facturi de roaming precum cea de 3.200 de euro, cu care a revenit din concediul în Dubai. Legat de deplasările sale în strinătate, în interes de serviciu, făcute până acum în locaţii precum Singapore, Maroc sau Statele Unite, primarul a declarat pentru Radio Timişoara că nu a adus lucruri concrete, ci concepte.

„Nu vorbim de lucruri punctuale, ci conceptuale, măsuri de modernizare a infrastructurii de trafic auto. Acestea au fost în centrul atenţiei tuturor oraşelor mari. Eu am plecat cu această convingere că aici trebuie să mă concentrez foarte mult în Timişoara pentru a moderniza oraşul astfle încât traficul auto să fie fluidizat, iar acolo mi s-a confirmat această convingere”, a spus edilul-şef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.