Primarul Nicolae Robu, primele imagini din Tel Aviv. Cu ce se laudă...

Primarul Nicolae Robu, primele imagini din Tel Aviv. Cu ce se laudă de la conferinţa primarilor

0
DISTRIBUIȚI

12143143_1022532311124636_7367975456580450223_n

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook primele fotografii din deplasarea în Tel Aviv, unde ia parte la o reuniune a primarilor din toată lumea.

„Aşa cum am anunţat, de astăzi până joi, particip, în Israel, la «30th International Mayors Conference». După o noapte petrecută în Tel Aviv, dimineaţa, la 7.30, ne-am deplasat la Ierusalim. În prima parte a zilei, au avut loc prezentări şi discuţii extrem de interesante, pe teme ce ţin de conceptul de «smart city». În trecere fie spus, m-am bucurat să aud persoana care a vorbit despre problema parcărilor în marile oraşe, afirmând, cu mândrie, că, în Tel Aviv, parcarea se plăteste exclusiv cu telefonul şi că acesta este viitorul peste tot! În partea a doua a zilei, am vizitat Muzeul Holocaustului. Impresionant, absolut impresionant! Cuvintle n-au cum să exprime sentimentele trăite acolo! Pentru a se avea o imagine asupra nivelului conferinţei, menţionez că la ea sunt prezente personalităţi precum: Primarul New York-ului, Bill de Blasio – cu care deja am avut onoarea să mă cunosc la New York, iar acum ne-am revăzut cu placere -, Primarul Istanbul-ului, Guvernatorul Taiwan-ului etc”, a scris Robu pe Facebook.

Robu Tal Aviv

Vă reamintim că întrebat de ce participă la un astfel de eveniment dedicat în primul rând capitalelor, Robu a răspuns că este o „onoare” să fie invitat.


Mai mult, edilul a admis că din deplasări precum cele făcute în locaţii ca Singapore, Maroc sau Statele Unite, nu a adus nimic concret. „Nu vorbim de lucruri punctuale, ci conceptuale, măsuri de modernizare a infrastructurii de trafic auto. Acestea au fost în centrul atenţiei tuturor oraşelor mari. Eu am plecat cu această convingere că aici trebuie să mă concentrez foarte mult în Timişoara pentru a moderniza oraşul astfle încât traficul auto să fie fluidizat, iar acolo mi s-a confirmat această convingere”, a spus edilul-şef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.