Primarul Nicolae Robu, sigur că a fost “locomotiva” USL şi nu o...

Primarul Nicolae Robu, sigur că a fost “locomotiva” USL şi nu o “remorcă”. De ce spune că nu dă explicaţii pentru promisiunile neîndeplinite

0
DISTRIBUIȚI

bojin si robu 1 p

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a ţinut să atace din nou PSD Timiş, acuzând că social-democraţii din judeţ duc o campanie electorală de prost-gust şi de o agresivitate nemaipomenită. Despre lupta din 2016 pentru Primăria Timişoara, Robu a spus că „eu am spus-o în repetate rânduri, nu mă preocupă ce candidat o să aibă PSD sau altcineva sau ce candidat indepedent o să apară. Eu sunt concentrat numai pe realizări, eu mă prezint aşa cum sunt eu însumi, cu PNL şi cu doctrina PNL alături de mine. Dacă cetăţenii doresc aşa ceva, mă vor vota, dacă nu, vor avea votul dat în altă parte. Eu nu mă schimb pentru nimic în lume şi nu mi-a fost niciodată frică de nimeni. Îi respect pe cei aflaţi în competiţie, dar nu mă irosesc în a le da replică. Este evident că PSD a început campania şi este o companie de o agresivitate cum eu nu am ponenit să mai fie vreodată. Nu am pomenit niciodată aşa o ofensivă de prost-gust, aş califica-o. Asta, până la urmă, va avea efect de bumerang pentru că timişorenii sunt educaţi şi oameni corecţi care ştiu să aprecieze faptele şi cât preţ să pună pe vorbe. La PSD se foloseşte mereu timpul viitor. Vom da bani, vom face, asta. Rar i-aţi auzit pe cei de la PSD vorbind la timpul trecut. Rar îi auzi pe cei de la PSD spunând ce au făcut.


(…) Am fost o locomotivă a USL şi nicidecum o remorcă a lui, aşa cum au încercat unii să pretindă după ce USL s-a rupt, din fericire. (…) Nu dau explicaţii pentru ce nu am făcut. Nu există lucruri pe care nu le-am făcut din ceea ce ţine de mandatul meu. Lumea tot nu vrea să înţeleagă nici după ce am explicat de zeci de ori că centura de Vest, Sud sau bazinul olimipic nu pot fi făcute de primărie, ele sunt obiective în sarcina guvernului. Spitalului regional la fel, sunt lucruri pentru care eu m-am angajat să fac toate dilegenţele”.

Contactat de PRESSALERT.ro , preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, a declarat că „nu vreau să comentez foarte mult pe marginea declaraţiei domnului primar. Pot să spun că sunt de acord că cetăţenii acestui oraş vor cântări foarte bine în momentul votului. Vor vedea exact ce s-a promis şi s-a realizat. Consider că PSD, în Timişoara, face o campanie constructivă, vine cu soluţii. Ne bucurăm foarte mult că iniţiativele noastre sunt votate cu bună ştiinţă sau mai puţin de către consilierii PNL. Ne bucurăm că sesizările noastre cu privire la anumite probleme din Timişoara sunt luate în serios. Cel puţin dacă ne raportăm la necesitatea amenajării unui post de poliţie locală în Complexul Studenţesc. De aici rezultă clar că nu facem o campanie bazată pe minciuni”. Răducanu a comentat şi legat de afirmaţia edilului Robu, care a dat asigurări că el a fost locomotiva USL, asta în ciuda faptului că pe durata campaniei electorale a avut probleme cu inima, fiind internat şi operat, dar mai ales absent din confruntări electorale cu restul de candidaţi. Preşedintele PSD Timişoata a conchis că „noi considerăm că, fără sprijinul PSD, un candidat care nu a făcut nici măcar o zi de campanie electorală, nu avea cum să câştige alegerile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.