Ripensia IROSEŞTE un avantaj de trei goluri la Covaci! Roş-galbenii au ratat...

Ripensia IROSEŞTE un avantaj de trei goluri la Covaci! Roş-galbenii au ratat şansa de a detrona Maşlocul în duelul direct din „D”

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli II Ripi (14)

Meci de poveste pe fosta arenă a Fortunei Covaci, casa Voinţei Maşloc în acest sezon de Liga a IV-a Timiș. Gruparea de pe primul loc a primit azi vizitat prinicipalei candidate la promovare înainte de startul campionatului, FC Ripensia. Roș-galbenii au avut 3-0 la pauză dar au ”reușit” să piardă până la urmă două puncte. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-3!

”Ripi” a avut un start perfect în derby, arbitrat azi în mod inedit de o brigadă bihoreană condusă de Florin Marcu la ”centru”.


Scandalurile și-au pus deja amprenta în D în această ediție. Un exemplu în acest sens fiind ieșirea Lorenei Giarmata Vii din competiție. Meciul ei la Dumbrăvița nu a fost programat prin urmare.

Elevii lui Cosmin Stan au deschis scorul după 12 minute prin Mediop. Același atacant african avea să măreasc avantajul oaspeților peste 21 de minute. Mediop și-a înregistrat în minutul 45 hattrick-ul ”pe rit” clasic. La pauză avea să fie 3-0 pentru Ripensia pe terenul liderului și singurei trupe neînvinse din D-Timiș. Nu a fost însă suficient, la zece minute de la reluare, veteranul Mircea Șchiopu a redus din diferență. În minutul 73 oaspeții începeau să aibă emoții mari deoarece Magdaș și-a adus echipa la un singur gol distanță. Presiunea mare și dură a Voinței s-a concretizat cu opt minute înainte de final. Portarul Amarinei avea să-l învingă pe omologul Rădulescu, din poarta Ripensiei, după un penalty făcut de Luca. Un neverosimil 3-3 și amfitrionii își păstrează avansul de trei puncte față de Ripensia și după etapa a XIV-a. ”Ripi” păstrează doar un golaveraj superior Voinței.

Voinţa Maşloc: Amarinei – Alin Berceanu, M. Matei, Horcea, C. Bogdan, Glodean, I. Șuleap, Ad. Ilie, M. Postolache, M. Șchiopu, Magdaș. Au mai intrat: Şandru. Antrenor: Adrian Şeţu.

Ripensia Timişoara: Rădulescu – Popa, Francescu, Luca, Toma, Ungureanu, Briciu, Zaluschi, Herțanu, Mediop, Nanu. Au mai intrat: Bobină, Mh. Stancu, Nechifor şi Blănaru. Antrenor: Cosmin Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.