Șapte jucători de la Timișoara Saracens, selecționați pentru duelul Canada – România....

Șapte jucători de la Timișoara Saracens, selecționați pentru duelul Canada – România. Cine vor fi titulari în primul joc de la CM 2015 în care ”Stejarii” au obiectiv victoria

0
DISTRIBUIȚI

FRANTA ROMANIA07_resize

Număr record de bănățeni în lotul de 23 al României la Rugby World Cup 2015. România va înfrunta Canada cu nu mai puțin de șapte nume de la Timișoara Saracens RCM pe ”foaie”. Trei dintre aceștia, Valentin Popârlan, Paula Kinikinilau și Mădălin Lemnaru, au fost anunțați titulari pentru duelul de marți, primul în care ”Stejarii” au șansa să obțină o victorie în Anglia.

România nu va avea o misiune ușoară nici cu nord-americanii. Turneul din Marea Britanie a mai furnizat ieri o surpriză uriașă: eliminarea țării gazdă după eșecul în fața Australiei. Canada a făcut și ea un joc bun împotriva Italiei în Grupa D, acolo unde alături de România a rămas fără succes, însă ocupă locul 4 cu un punct.

Selecționerul Lynn Howells acordă în continuare multă încredere la cel puțin doi jucători de pe Bega.


Popârlan și Kinikinilau vor fi pentru a treia oară consecutiv titulari în echipa României. Lor li se alătură în primul XV și Lemnaru, care a mai bifat un joc în această postură. Dacă în precedentele dueluri, cu Irlanda și Franța, Timișoara Saracens a avut și patru titulari dar maximum șase nume în lot, acum Banatul se poate mândri cu șapte jucători în lotul pentru încleștarea cu Canada. Pe bancă vor mai lua loc patru elevi ai lui Grainger Heikell: Rădoi, Țăruș, Burcea și Calafeteanu.

România va înfrunta Canada marți, de la ora 18.45 (Digi), în cel de-al treilea meci al ”Stejarilor” la Cupa Mondială 2015. E totodată și primul joc din cele două în care echipa noastră și-a propus victoria la modul cât de cât realist. Ultimul duel din Grupa D urmează să aibă loc pe 11 octombrie împotriva Italiei.

ROMÂNIA: 1.Mihaita Lazar , 2. Otar Turashvili , 3. Paulica Ion, 4. Valentin Popârlan,  5. Johannes Van Heerden, 6. Valentin Ursache, 7. Viorel Lucaci, 8. Mihai Macovei (cpt), 9. Florin Surugiu , 10. Michael Wiringi , 11. Ionut Botezatu , 12. Florin Vlaicu , 13. Paula Kinikinilau , 14. Mădălin Lemnaru, 15. Catalin Fercu REZERVE: 16. Andrei Rădoi, 17. Andrei Ursache, 18. Alexandru Țărus, 19. Daniel Carpo, 20. Stelian Burcea, 21. Valentin Calafeteanu, 22. Adrian Apostol, 23. Csaba Gal

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.