SCANDAL MONSTRU între țigani, cu bâte de baseball și ciocnire de mașini,...

SCANDAL MONSTRU între țigani, cu bâte de baseball și ciocnire de mașini, după o afacere suspectă. Cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

tigani

Strada Timișoarei din Lugoj a arătat sâmbătă seara ca un câmp de luptă după ce mai multe persoane s-au încăierat, se pare, din cauza unei tranzacții suspecte, scrie lugojinfo.ro.

Conform primelor informații, între un clan de romi din Lugoj și mai mulți indivizi urmă să aibă loc vânzarea unei mașini.


La un moment dat țiganii ar fi ajuns la concluzia că urmează să fie înșelați cu bancnote false, astfel că între cele două părți a izbucnit un scandal monstru. Taberele implicate în incident s-au urmărit, iar în zonă benzinăriei OMV două dintre mașini s-au izbit frontal, conform aceleiasi surse. Polițiștii și jandarmii au ajuns la locul scandalului reușind să disperseze cele două tabere care erau formate din aproximativ 30 de persoane. în timp ce romii susțin că au fost la un pas să fie înșelați cu bani falși, cealaltă tabără susține că totul s-a petrecut din cauza faptului că cineva le-ar fi spus țiganilor că au mulți bani la ei și urmau să fie jefuiți. Polițiștii au dus mai multe persoane la audieri pentru a află ce s-a întâmplat. O persoană a fost rănită după ce, se pare, a fost lovită, susține ea, cu o bată de basseball. Aceasta a refuzat să meargă la spital, astfel că a ajuns și ea la poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.