Schimbare la conducerea ALDE Timişoara. Cine va lua locul Aureliei Marcoane şi...

Schimbare la conducerea ALDE Timişoara. Cine va lua locul Aureliei Marcoane şi unde a fost detaşată șefa de cabinet a lui Petru Ehegartner

1
DISTRIBUIȚI

aurelia marcoane

Schimbare importantă la conducerea ALDE Timişoara anunţată astăzi de copreşedintele Petru Ehegartner. Acesta a declarat astăzi că „vreau să anunţ o schimbare la nivel de conducere municipală, având în vedere că acum fuzionăm ca şi formulă de conducere avem copreşedinţi. Pe doamna Aurelia Marcoane am retras-o la preocuparea ei principală, având în vedere că ne apropiem de campanie, având în vedere că vom candida pe liste proprii, vrem să dăm un nou suflu pentru a aduce mai departe ceea ce Aurelia a făcut în perioada PLR. Sunt două motive pentru care am recurs la asta cu acordul părţilor. Nu este o măsură de sancţiune, îi mulţumesc foarte mult Aureliei pentru ceea ce a încercat să facă până acum şi ceea ce a făcut până acum, dar având în vedere că munca de comunicare din campanie va lua foarte mult timp, resursa de timp nu îi va permite să se ocupe de organizare”.

Astfel, la conducerea PLR Timişoara, alături de Dorel Bogluţ, fost preşedinte al PC Timişoara şi acum copreşedinte ALDE Timişoara va veni Adrian Grozea, din partea fostului PLR.


Grozea „este profesor la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Timişoara, pe care l-am agreat în Biroul Politic Teritorial. Speranţele sunt legate de ceea ce domnia sa va face de aici înainte”, a mai spus Ehegartner.

Adrian Grozea a declarat „e o ipostază nouă pentru mine. Am mai avut o tentativă între anii 2001-2003 în care am activat în cadrul comisiei de Agricultură din PNL , acolo unde am avut activitatea şi m-am specializat. (….) Vreau să îi muţumesc domnului preşedinte pentru încrederea pe care mi-a acordat-o şi vreau să mă ridic la nivelul aşteptărilor sale şi ale cetăţenilor. (…) Vreau să fac o radiografie a ceea ce există, să văd care priorităţile cetăţenilor şi în baza acestora să construim un proiect pentru Timişoara în care principali actori sunt mediul de afaceri şi societatea civilă, iar sindicatele să fie consultate şi să rezulte din aceste consultări proiectul la care facem referire”. În momentul de faţă, ALDE Timişoara numără cicrca 200 de membri.

1 COMENTARIU

  1. BRAVO! Era necesara o revitalizare a celei mai importante filiale ALDE, Timisoara! Domnul Adrian Grozea, profesor la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Timişoara merita aceasta nominalizare si sigur va face o ,,figura frumoasa” si in politica! Trebuie promovati in politica oamenii de valoare, culti, cu scoala nu cu ,,diplome cumparate ca la piata”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.