Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, fotografiat în timp ce dormea la o...

Şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, fotografiat în timp ce dormea la o întâlnire oficială cu omologii din Serbia. Vezi reacția consilierului prezindețial

2
DISTRIBUIȚI

dan mihalache somn 1

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis la o vizită în Serbia, la jumătatea lunii iulie 2015. Un membru al delegaţiei sârbe a realizat câteva fotografii în care Dan Mihalache pare să fi adormit chiar în timpul întâlnirii cu delegaţia ţării gazdă, potrivit adevarul.ro.

Şeful statului a fost însoţit la Belgrad de şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, de consilierul pe politică externă, Lazăr Comănescu, şi de consilierul pe securitate naţională, Ion Oprişor. A fost singura vizită externă în care preşedintele nu a luat şi presă. Potrivit click.ro, care citează surse din delegaţia sârbă, după ce şeful statului român, Klaus Iohannis, şi omologul său de la Belgrad, Tomislav Nicolici, ar fi părăsit şedinţa de lucru, consilierul prezidenţial Dan Mihalache ar fi adormit.

dan mihalache somn

Reacţia lui Dan Mihalache, pentru stiripesurse.ro: „Văd că prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumină defavorabilă.


Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegaţia română astepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre preşedintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o oră. De altfel cine se uită la poza vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente. Mi-aş fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi, mai degrabă e vorba de un binevoitor”.

Sursa foto: adevarul.ro

2 COMENTARII

  1. si eu cred ca ai dormit ca un porc. cu bale in coltul gurii. mai bine recunostea ca ii era somn. nu e un pacat sa fii obosit si sa atipesti intr-un moment de pauza. e doar nepoliticos. si atat de tipic romanesc sa se faca de rusine in alta tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.