Şeful Casei de Sănătate Timiş, Victor Dumitraşcu, SUSPENDAT din funcţie. Care este...

Şeful Casei de Sănătate Timiş, Victor Dumitraşcu, SUSPENDAT din funcţie. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

cjas timis

Victor Dumitraşcu, care din anul 2012 este preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş, a fost suspendat, ieri, din funcţie.


Aceeaşi soartă au avut-o toţi şefii CJAS-urilor din întreaga ţară, care au primit un ordin prin care contractul lor de management încetează înainte de termen. Acest lucru se întâmplă ca urmare a unei modificări legislative.

„Ca urmare a modificării indicatorilor de performanţă cu peste 50%, contractele de management cu casele de asigurări încetează. Conform ordinului CNAS, până la susţinerea concursului sunt numiţi interimari”, ne-a declarat Mariana Marcu, purtătorul de cuvânt al CJAS Timiş.

Concret, Victor Dumitraşcu a fost suspendat pentru că un ordin al Casei Naţionale de Sănătate prevede că dacă aceşti indicatori de performanţă pe care trebuie să-i îndeplinească un preşedinte sunt schimbaţi în proporţie de peste 50%, contractele de management încetează. Victor Dumitraşcu a primit, ieri, ordinul prin care contractul său de management a încetat şi a fost numit, deja, un alt director interimar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.