Șeful PSD Timiș, Sorin Grindeanu, MESAJ AMENINȚĂTOR pentru contestatarii săi din partid....

Șeful PSD Timiș, Sorin Grindeanu, MESAJ AMENINȚĂTOR pentru contestatarii săi din partid. Ce le transmite

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (1)

Ales în vara aceasta șef al organizației de Timiș după predecesorul său Titu Bojin a demisiont din cauza problemelor pe care le are cu justiția, Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș, se arată mână dură cu cei care îi contestă legitimitatea sau deciziile.

La finele acestei săptămâni, ministrul Comunicațiilor a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a fost întrebat în legătură cu tensiunile din PSD Timiș. Despre posibilele conflicte sau nemulțumiri, dar și despre existența unei tabere care ține partea lui Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, Grindeanu a comentat că „eu vă spuneam la începutul conferinței de presă că toate structurile interne și-au ales conducerea.


V-am mai spus că din punctul meu de vedere domnul Bojin este mebru PSD. Atât el, dar și cei care contestă aceste structuri – deși eu nu cred că domnul Bojin face asta – pot să o facă doar în interiorul partidului și nu pe la colțuri. Toți acești domni ar putea să aibă nemulțumiri – deși eu nu am văzut să fie – însă prin asta se autoexclud din PSD Timiș. Din punctul meu de vedere, avem foarte multe lucruri de făcut la nivel intern în perioada următoare și nu pot să cataloghez, dacă ar exista aceste lucruri, dar cu siguranță astfel de atitudini îi vor duce pe cei care le au la izolare și autoexcludere din PSD Timiș”.

Sorin Grindeanu a ținut să precizeze că adversarii politici ai PSD sunt în afara partidului și nu în interiorul lui. „Chestiunile pe surse, bârfe, tabere, am depășit această etapă, iar cei care se ocupă în continuare de aceste lucruri, vă repet, se autoexclud din PSD Timiș”, a conchis Grindeanu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.