Seria de succese a Politehnicii, stopată într-un duel CRÂNCEN la Reșița. Ce...

Seria de succese a Politehnicii, stopată într-un duel CRÂNCEN la Reșița. Ce record negativ au timișorenii în Caraș Severin

2
DISTRIBUIȚI

10984092_554228298075907_4270387530693234888_n

CH CSU Politehnica a cedat până la urmă după cinci victorii consecutive în Liga Națională. Handbaliștii alb-violeți au fost învinși pe terenul Reșiței, unde blestemul a continuat pentru formația timișoreană. Gazdele s-au impus la limită, scor 20-19 (10-9), într-un meci dur în care șapte dintre reușitele trupei lui Adrian Petrea au venit din lovituri de la 7 metri.

Deși într-o ușoară criză financiară, pe teren Poli a ”zbârnâit” în ultimele cinci jocuri. În ”Polivalenta” reșițeană, plină ochi de fani ai noii echipe locale, se părea că timișorenii își pot continua seria fantastică și în același timp să depășească tradiția instituită de HC Caraș-Severin. Lucrurile mergeau în acest sens în startul jocului. Poli a condus cu 3-0 în minutul 6 și avea 6-4 la jumătatea primei reprize. Treptat însă, oaspeții au intrat în jocul dur al Reșiței și au fost pedepsiți rapid de la 7 metri de arbitrii întâlnirii. Mai mult, alb-violeții au irosit câteva șanse ideale.


În minutul 22 gazdele au egalat, pentru ca apoi, să treacă în avantaj la 8-7 când evoluau cu doi oameni în minus. Prima parte s-a încheiat cu un rezultat minim în favoarea lui HC Adrian Petrea.

Partea a doua avea să fie la fel de săracă în goluri, dar și cu un joc tot mai dur departe de semicerc. În minutul 35 Trifkovic își ducea pentru prima dată formația la +2, diferența ajungând peste alte patru minute la trei goluri pentru amfitrioni, scor 14-11. Au urmat momente mai slabe în fața porții pentru ambele bănățene, pe fondul unor apărări crâncene, dar și a intervențiilor celor doi portari. Reșița a avut și zece minute fără gol marcat. CH Poli putea totuși să revină în avantaj pe final. Chikovani a egalat în minutul 23 la 16-16 după ce a înscris de trei ori consecutiv. În final însă tot el a irosit o șansă de la 7 metri, acolo unde însă Reșița a profitat din plin având mult mai multe lovituri și un scor general de 7-2 la goluri din astfel de execuții. Până la urmă HC Adrian Petrea s-a impus cu 20-19 spre nemulțumirea lui Pero Milosevic, care a avut multe reproșuri de făcut oficialilor.

Shota Tevzadze a avut azi nu mai puțin de nouă intervenții salvatoare pentru poarta cărășeană. Daskaloski nu s-a lăsat însă mai prejos, dimpotrivă, am numărat nu mai puțin de 13 parade, insuficiente însă pentru victoria lui Poli. Veteranul Vaidasigan a fost golgheterul jocului, reșițeanul reușind opt goluri.

Poli rămâne astfel fără succes la Reșița pe prima scenă de mai bine de zece ani. În clasament timișorenii se află momentan pe 4 cu 21 de puncte după 11 jocuri. Adrian Petrea a urcat la cota 19 și ocupă locul 6 înaintea celorlaltor partide din această rundă.

HC Adrian Petrea Reșița: Vaidasigan 8 (3 din 7 metri), Dospinescu 3, S. Pârvan 1, Trifkovic 4 (3). Lela 1 (1), Pârâianu 1, Huța 1 și Popovici 1.

CH CSU Politehnica Timișoara: Lasica 5, Fenici 4, Timofte 4, Chikovani 4 (2) și Grigoraș 2.

Foto: Facebook / Clubul de Handbal CSU Politehnica Timișoara

2 COMENTARII

  1. nici poli n-a jucat foarte bine, dar arbitrajul a fost chiar de toata jena… la unele atacuri ale resitenilor n-au fluierat pasiv nici la 4 minute de atac, de altfel cred ca nu au fluierat deloc pasiv impotriva resitenilor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.