Social-democraţii votează pentru alegerea preşedintelui partidului. Liviu Dragnea, unicul candidat

Social-democraţii votează pentru alegerea preşedintelui partidului. Liviu Dragnea, unicul candidat

0
DISTRIBUIȚI

PSD - CONGRES

Social-democraţii au început, duminică dimineaţă, să vină la urne pentru a alege preşedintele partidului, singurul candidat de la acest scrutin intern fiind Liviu Dragnea, actualul preşedinte interimar al partidului.

Procesul de votare a început la ora 8.00 şi se va încheia cel târziu la ora 20.00.


Fiecare secţie de vot va putea decide când să oprească procesul, având în vedere că există localităţi unde sunt puţini membri, iar astfel nu va fi nevoie de o perioadă lungă de timp pentru vot.

Sunt aşteptaţi la urne aproape 533.000 de membri PSD din ţară, dar şi din străinătate.Au drept de vot doar membrii PSD care au cotizaţiile plătite la zi şi se află în evidenţa actualizată a filialelor locale.

Membrii PSD trebuie să voteze în secţiile deschise în localitatea unde sunt înregistraţi ca membri, însă va fi posibil şi votul în altă secţie, pe baza unei adeverinţe din partea organizaţiei de bază, în cazul în care respectivul membru PSD se află în alt oraş.

În Capitală, sunt deschise câteva secţii în fiecare sector şi o secţie specială la sediul central al partidului, din Şoseaua Kiseleff. Aici sunt aşteptaţi să voteze membrii din conducerea centrală a partidului, care nu se pot prezenta la secţiile din localitate unde sunt înscrişi ca membri. Este şi cazul premierului Victor Ponta, care a declarat recent că va vota în Capitală, şi nu în Gorj.

Liderul interimar al partidului şi unicul candidat la şefia PSD, Liviu Dragnea, va vota, în cursul dimineţii, la Turnu Măgurele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.