Soldaţii de funk au făcut spectacol la Timişoara FOTO

Soldaţii de funk au făcut spectacol la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-941846358">

blazzaj (27) [1280x768]Băieţii de la Blazzaj au susţinut sâmbătă seara un concert extraordinar la clubul No Name, în debutul unei serii de evenimente numite Eclectic Fusion Party, care îşi propune să aducă în faţa melomanilor un amestec interesant de recitaluri live şi DJ seturi.

Seara a fost deschisă de un program susţinut de Francis Mozes şi Paul Grosar sub umbrela de Piano vs Trumpet Session. Prestaţia celor doi muzicieni a fost primită cu aplauze călduroase de către cei prezenţi. Chiar dacă au avut în program 13 piese, recitalul celor de la Blazzaj a fost unul norocos, căci membrii trupei au fost în formă maximă, iar solistul Tavi Horvath a făcut ca de obicei un real spectacol la faţa locului. Printre piesele cântate s-au numărat „Soldaţii de funk”, „Rindeaua”, „Ograda”, „Mai mult” sau „Ghetoul de Aur”, iar ultima piesă din recital, „Funk Side”, a avut parte de o variantă cât se poate de spectaculoasă, spre bucuria celor prezenţi la acest eveniment. Formaţia a cântat în formula Vali Potra – tobe, Uțu Pascu – bass, Gabriel Almasi – chitară, electronice, Petrică Ionuțescu – trompetă, Lucian Nagy – saxofon şi Octavian Horvath – voce. După recitalul celor de la Blazzaj la faţa locului distracţia a continuat cu un set realizat de Happy Flow.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.