Spectacol multimedia cu două personalităţi marcante ale muzicii internaţionale, în cadrul festivalului...

Spectacol multimedia cu două personalităţi marcante ale muzicii internaţionale, în cadrul festivalului Timishort

0
DISTRIBUIȚI

daniellealexanderPrintre acţiunile care vor avea loc în cadrul ediţiei din acest an a festivalului Timishort – care va avea loc în perioada 15 – 18 octombrie la Timişoara – se numără şi un inedit spectacol multimedia pus la cale de două personalităţi marcante ale muzicii internaţionale.

Spectacolul „Perseverentia” va avea loc în 15 octombrie, de la ora 22.00, la Ambasada, şi îi va aduce în oraşul nostru pe Danielle de Picciotto şi Alexander Hacke.


Danielle de Picciotto este unul dintre fondatorii celebrului festival Love Parade Berlin (alături de Dr. Motte) şi de-a lungul anilor a fost iniţiatoarea mişcării Clubart Movement şi a seriei de evenimente desfăşurate sub genericul „Kunst oder König”. Artista a făcut parte din trupele Space Cowboys şi The Ocean Club şi a participat şi în diverse concerte susţinute de grupul german Die Haut, o formaţie experimentală care i-a mai avut ca şi colaboratori pe Anita Lane, Nick Cave sau Kid Congo Powers. Alexander Hacke este membru al legendarei formaţii industriale, Einsturzende Neubauten.

Aceşti doi artişti „refugiaţi” ai unei lumi aflate în transformare rapidă, vor performa muzica de pe noul album solo al Daniellei, „Tacoma”, precum şi de pe noul album al lui Alexander, „Perseverantia”. Totodată vor prezenta jurnalul grafic al Daniellei, ce detaliază transformarea lor în artişti nomazi. Show-ul lor multimedia, este un amestec fascinant de animaţii vizuale, filme scurte, monologuri, drone în deşert, vocalize şi secvenţe de sunete armonioase. Biletele pentru acest spectacol multimedia costă 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.