SPECTACOL Timişoara Rock Festival are loc în acest weekend. Pro Musica, Pasărea...

SPECTACOL Timişoara Rock Festival are loc în acest weekend. Pro Musica, Pasărea Rock, Zdob şi Zdub, Implant pentru Refuz şi alţii cântă în Piaţa Victoriei UPDATE Încă o zi de festival

1
DISTRIBUIȚI

promusicaTimişoara va avea parte de un festival rock, organizat de Primărie, care va aduce în Piaţa Victoriei câteva concerte în zilele de 30 şi 31 octombrie, cu începere de la ora 19. Evenimentul poartă numele de Timişoara Rock Festival.

Seria de recitaluri va fi deschisă de formaţia The Different Class, urmând ca în prima seară în continuare să evolueze Implant Pentru Refuz, Pro Musica şi Pasărea Rock. În data de 31 octombrie, programul festivalului debutează cu un recital al trupei Mere, urmat de concerte cu Sanctuar, The Weekend Band, Sonatic şi Zdob şi Zdub. Reamintim că încă de anul trecut, oficialii Primăriei Timişoara au anunţat intenţia de a organiza din bani publici un festival dedicat muzicii rock la Timişoara.

În luna mai a acestui an, Pro Musica a susţinut un concert extraordinar la Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara, evenimentul fiind unul care a precedat lansarea oficială a dublului DVD 41 – Live in Timişoara.


Dublul DVD lansat cu această ocazie cuprinde concertul de comeback după 21 de ani de pauză al trupei Pro Musica, desfăşurat în luna octombrie a anului trecut, pe scena Filarmonicii Banatul din Timişoara, unde legendara formaţie timişoreană le-a oferit celor prezenţi un spectacol realmente fascinant. După succesul pe care l-au repurtat anul trecut în Timişoara, Pasărea Rock a pregătit un nou eveniment special în oraşul nostru, care va fi inclus în cadrul turneului naţional pe care muzicienii îl întreprind sub genericul Pasărea Rock Simfonic. În luna septembrie a acestui an, formaţia Zdob şi Zdub din Republica Moldova a susţinut un concert care a marcat 20 de ani de existenţă a trupei, în oraşul natal Chişinău. Intrarea la concertele incluse în Timişoara Rock Festival este liberă.

UPDATE Festivalul va continua şi duminică, 1 noiembrie, de la ora 19.00, cu recitaluri susţinute de A.L.L. Friends Band, Vest Phoenix Cover şi Phoenix.

afis timisoara rock

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.