Primarul Robu, anunţat la PRESSALERT LIVE că i se va face PLÂNGERE...

Primarul Robu, anunţat la PRESSALERT LIVE că i se va face PLÂNGERE PENALĂ. Vezi motivul şi ce urare ŞOC i s-a făcut secretarului Cojocari VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 3

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, se va alege cu o plângere penală din partea avocatului Carmen Obârşanu. Anunţul a fost făcut de aceasta în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE din această seară. Totul pentru că edilul-şef nu a dat dispoziţie să se constituie o comisie care se verifice modul în care au fost cheltuiţi banii publici oferiţi de municipalitate pentru echipa de fotbal a Timişoarei, ACS Poli, aşa cum prevede o hotărâre de consiliu local din iulie 2012. Din acest motiv, Obârşanu a anunţat că îl va reclama pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

„I-am solicitat lui Nicolae Robu un răspuns cu privire la modul în care s-au verificat banii daţi la ACS Poli. Mi s-a răspuns că deşi a existat acea HCL din 2012, Nicolae Robu nu a făcut nimic. Acesta invocă o dispoziţie dată de către fostul primar Ciuhandu de constituire a unei comisii, dar nimeni nu ştie membrii comisiei. Dacă există această comisie, am solicitat să mi se comunice procesele verbale întocmite de membrii acesteia.


Să se spună dacă banii au fost bine sau rău cheltuiţi. Nu există acele procese verbale”, a explicat Carmen Obârşanu.

Avocatul a mai ţinut să precizeze, cu privire la Nicolae Robu, că „îl mai las un pic şi apoi îi fac plângere penală pentru abuz în serviciu, pentru că a fost însărcinat să stabilească modul în care au fost cheltuiţi acei bani publici şi nu a făcut-o”. Întrebată de către moderatorul emisiunii când va face acea plângere penală, Carmen Obârşanu a precizat că atunci când va avea timp şi a explicat că a decis să facă acest lucru pentru că „fac ce vreau, pentru că aşa sunt eu”.

Carmen Obârşanu a vorbit, la PRESSALERT LIVE, şi despre o situaţie cel puţin ciudată pe care a semnalat-o pe strada sa. Astfel, deşi în acte scrie că au fost plantaţi 15 copaci, în realitate există doar un brad. „Poate sunt 14 fire de iarbă şi un copac, dar nu sunt 15 copaci, aşa cum figurează în acte. De asemenea, tronsonul de pe Calea Lipovei colţ cu strada Armoniei a fost asfaltat la un metru de strada Horia Creangă şi nu are nicio gură de canalizare. Cum e posibil să faci o stradă la acel nivel care dă într-o altă străduţă locuită şi să nu fie canalizare?”, a semnalat avocatul.

În finalul emisiunii, Carmen Obârşanu, cea care a făcut plângere la DNA,pentru finanţarea echipei de fotbal a lui Marian Iancu de către autorităţile locale i-a transmis şi un mesaj secretarului Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, anchetat în acest dosar – „La mulţi ani la răcoare”. De asemenea, avocatul a precizat că prejudiciul care trebuie recuperat de la cei vinovaţi pentru că s-au dat bani ilegal echipei de fotbal a lui Marian Iancu nu va mai fi recuperat. „De unde să se mai recupereze prejudiciul? Nu mai au de unde”, a conchis Carmen Obârşanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.