Teodora Maftei, fostă studentă la Jurnalism în Timişoara, printre răniţii de la...

Teodora Maftei, fostă studentă la Jurnalism în Timişoara, printre răniţii de la clubul Colectiv. Vezi ce mesaje de încurajare a primit şi prin ce situaţii limită a trecut până acum

0
DISTRIBUIȚI

11214171_1020599991337049_6782263070567831190_n

Timișoreni, prieteni, rude, vedete de televiziune se roagă și transmit mesaje de încurajare pentru fotografa Teodora Maftei, care vineri seară a fost rănită în incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Bucureşti.

Tânăra, care a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității de Vest din Timișoara și care lucra ca fotograf şi editor la Pro TV, apare pe lista de persoane rănite, internate la Spitalul de Arşi din Capitală, ea fiind, în prezent, la Secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale.

De ieri noapte, toţi prietenii ei au postat, pe pagina sa de Facebook, mesaje de susţinere și îi urează însănătoşire grabnică.

Vedetele momentului își arată, pe rețelele de socializare susținerea. „Hai, încă o bătălie, ești obișnuită cu asta. Ne vedem repejor, da?”, este unul din mesajele de încurajare postate de Cabral Ibaka. „Luptă, Teo! E înca un hop, atât!”, îi transmite și Rareș Năstase. ”Teo, dovedește-ne tuturor, încă o dată, că ești o forță!”, îi transmite și timișoreanca Amalia Enache, cunoscuta vedetă Pro TV.

Vineri seară, clubul găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – „Mantras of war”.


Intrarea la acest concert a fost liberă, iar accesul în club s-a făcut începând cu ora 20.30.

Teodora Maftei are 32 de ani şi a fost operată de şapte ori, din care de trei ori intervenţii direct pe creier, trei intervenţii la chist pe la gât, când medicii i-au montat un „furtun” de la chist până în stomac, care drenează surplusul de lichid, respectiv o dată a fost operată prin burtă, pentru a monta o valvă.

După prima intervenţie, tânăra a crezut că a murit. „Uneori e nevoie să mori puţin ca să simţi cu adevărat că trăieşti”, spunea ea. După cea de-a doua operaţie, tânăra nu putea merge nici două minute, nici să ţină în mână vreun obiect, nu putea face nimic singură. Este însă o luptătoare, ceea ce, toți apropiații ei, speră să continue să fie și acum. „În perioada aia am luat-o de la capăt, am învăţat să trăiesc, să mă descurc din nou singură, să sper, să visez, să simt, să zâmbesc. Apoi, a fost din ce în ce mai uşor şi m-am împăcat cu destinul meu. Cu fiecare operaţie pe care am suferit-o, am devenit mai încrezătoare, mai relaxată şi mai sigură pe mine, ca şi cum nu ar fi fost decât încă o încercare, încă un test, însă o lecţie sau o experienţă de viata”, afirma atunci Teo, citată de Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.