Timișenii, invitați să planteze un copac în cadrul unei acțiuni naționale. În...

Timișenii, invitați să planteze un copac în cadrul unei acțiuni naționale. În ce zonă din județ pot face acest lucru

0
DISTRIBUIȚI

O nouă campanie de împădurire a țării ia startul la mijlocul lunii viitoare. Timișorenii sunt invitați să se implice cu mic, cu mare.

Un apel în acest sens a fost lansat pe platforma www.plantamfaptebune.ro.

PFBR timisÎn județul Timiș, acțiunea se va desfășura la Utvin (comuna Sânmihaiu Român), sub coordonarea locală a asociației Eco Club Timișoara – coordonator local Andreia Schneider.


Cei care doresc să se înscrie o pot face aici.

În prezent, prin eforturile echipei „Plantăm fapte bune în România” aproximativ 301.230 de puieţi vor prinde viață pe cele 79 de hectare confirmate de primăriile care au răspuns apelului echipei și au trecut printr-o verificare alături de reprezentanți ai organizatorilor și ai Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA.

Dar mișcarea socială va consta și în eforturile celor care se vor implica de acum: românii sunt invitați să planteze, pe 14 noiembrie 2015, câte un puiet într-un loc care le este la îndemână.

„Eforturile noastre să găsim terenuri publice de împădurit au dat, parţial, roade. Avem încredere că plantarea milionului de puieți este posibilă, sub o altă formă. Suntem siguri că vom găsi 700.000 de români, care locuiesc în România, sau care vor fi aici pe 14 noiembrie, care să planteze fiecare câte un puiet”, a declarat Liana Buzea, inițiatorul mișcării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.