Timișoara ar putea avea patinoar din această iarnă. Câți bani au fost...

Timișoara ar putea avea patinoar din această iarnă. Câți bani au fost alocați pentru proiect și ce detaliu important nu se cunoaște

0
DISTRIBUIȚI

 

patinoar tmpress_ro

Veşti bune pentru timişorenii care iubesc patinajul: municipalitatea ar putea amenaja un patinoar chiar înainte de venirea acestei ierni.


Primul pas a fost făcut la finele săptămânii, când aleşii locali au luat din banii alocaţi pentru Inelul IV de circulație pentru a finanţa începerea lucrărilor de amenajare a patinoarului. Însă, deocamdată, proiectul promis de primarul Nicolae Robu are şi multe necunoscute.

„Este un patinoar foarte interesant. Vă pot spune că va funcționa cu cheltuieli minime și în timpul verii, deoarece nu necesită climatizare. Este făcut dintr-un material de plastic special, care poate fi folosit și care oferă toate calitățile necesare pentru patinaj și iarna și vara”, a declarat edilul-şef Nicolae Robu.

Practic investiţia în valoare de 100.000 de euro se va face cu bani de la bugetul local, iar fondurile aferente proiectului de amenajare a Inelului IV au fost împuţinate pentru că autorităţile locale susţin că pe durata iernii nu se vor face atât de multe intervenţii, urmând ca sumele necesare să fie alocate la o nouă rectificare de buget. Cel mai probabil locaţia patinoarului va fi una centrală, însă momentan nici viceprimarul Dan Diaconu, nici primarul Nicolae Ronu nu cunosc exact unde va fi amenajat spațiul. Cert este doar că ambii dau asigurări că iarna aceasta timișorenii se vor putea distra pe cinste graţie noii investiţii.

Sursa foto: tmpress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.