Timișoreni care vindeau țigări de contrabandă, ridicați de jandarmi. Ce supriză au...

Timișoreni care vindeau țigări de contrabandă, ridicați de jandarmi. Ce supriză au avut când au verificat cazierul unui suspect

0
DISTRIBUIȚI

Foto BI 118

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au depistat mai multe persoane care comercializau ţigări de contrabandă, în municipiul Timişoara, printre care şi un bărbat aflat sub control judiciar exact pentru comiterea acestei infracțiuni – pentru comercializarea de ţigări de contrabandă.

„În cursul zilei de miercuri, 21 octombrie a.c., jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara au desfăşurat o acţiune punctuală care a avut ca scop prevenirea şi combaterea comerţului cu ţigări de contrabandă în zona bulevardului Gheorghe Lazăr.


În desfăşurarea acţiunii, jandarmii timişoreni l-au depistat pe numitul G.C. în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Timişoara care oferea spre vânzare ţigări de contrabandă, trecătorilor. Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de jandarmi unde au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă. Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat faptul că G.C. era sub control judiciar, măsură preventivă dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru o faptă similară săvârşită tot în Timişoara”, transmite plt.maj. Nicolae Bobâncă.

De asemenea, au mai fost depistaţi un bărbat şi o femeie care încercau să vândă țigări de contrabandă. Și aceștia au fost conduşi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara unde le-au fost întocmite actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă, dosarele întocmite fiind predate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Jandarmii atrag atenția că nu numai vânzarea, ci şi cumpărarea de produse de contrabandă se pedepsesc conform prevederilor legale în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.