Timişorenii de la Exit Oz au lansat primul videoclip din carieră, la...

Timişorenii de la Exit Oz au lansat primul videoclip din carieră, la o melodie cu care participă la un concurs de cover-uri cu piese din filmele James Bond VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

exitozFormaţia timişoreană Exit Oz a lansat astăzi primul videoclip din carieră, la piesa You only live twice, o melodie compusă iniţial de regretatul John Berry, cel care a compus nu mai puţin de 11 coloane sonore ale filmelor din seria James Bond. Piesa timişorenilor participă la concursul CoverBond, în urma căruia câştigătorul va primi o mie de euro. „Videoclipul este făcut de Toma Bărbulescu din Cluj, care e şi membru în formaţia Kaleidonescu. Făcusem piesa asta de la începutul anului, dar am hotărât s-o înregistram acum pentru că am văzut că există un concurs de cover-uri cu piese din coloanele sonore ale filmelor cu James Bond. Este prima piesă a noastră înregistrată în formula în care cântăm de la începutul anului“, ne-a declarat Alex Iovan, din Exit Oz. Formaţia timişoreană Exit Oz a lansat anul trecut albumul de debut “Împământenit”, iar una din melodiile incluse pe acesta, „Zurobara spre Orient”, a fost folosită în promo-ul oficial al unei noi expoziţii dedicate celebrului romancier şi orator american William Seward Burroughs, care a avut loc la Londra.


Aceeaşi piesă a fost inclusă şi în compilaţia lunară Music Alliance Pact, care cuprinde piese ale unor formaţii din Statele Unite Ale Americii, Spania, Coreea de Sud, Puerto Rico, Portugalia, Peru, Mexic, Japonia sau Franţa. Primul album al celor de la Exit Oz conține 8 piese și este axat pe elementul Pământ. „‘Împământenit’ este un album tematic și antitetic în relația cu locul de baștină, despre întoarcere, stagnare și liniște, fără a omite momente de paroxism. Influențele muzicale sunt variate, pornind de la folclorul românesc la muzica ambientală și până la free jazz“, spun membrii trupei. .
În ceea ce priveşte planurile de viitor, muzicienii timişoreni pregătesc un material discografic nou, care va aduce multe surprize fanilor. „Urmează să înregistrăm noul album, dar nu ne grăbim. Pregătim şi un concert în Timişoara în curând, cu câteva piese noi. Stilistic, suntem mai groovy acum, mai upbeat şi chiar mai progressive, pe alocuri. Viitorul album va aduce o schimbare destul de mare, pentru că ne-am lăsat <<duşi de val>>, conform specificului de apă, elementul care defineşte albumul doi al nostru“, a mai adăugat Alex Iovan. Melodia celor de la Exit Oz poate fi votată în cadrul concursului CoverBond, aici.

Foto; Miluţă Flueraş

2 COMENTARII

  1. NU ESTE UN VIDEOCLIP OFICIAL. Este un remix video la „Basic Black”- prezentare de moda Rudi Gernreich 1966 regizat de William Claxton si a fost conceput doar pentru a ilustra vizual piesa in concursul CoverBond.

  2. Omg ce concurs. Dar si ce trupe. Incredibile. Una si una. Muzica pentru pensionari analfabeti. Revelion TVR. Piesa celor de la Exit Oz mai suna cumva. Mi-am pierdut timpu ascultand niste mizerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.