Timișorenii fac haz de necaz în „scandalul Colterm”. Ce bancuri inspirate de...

Timișorenii fac haz de necaz în „scandalul Colterm”. Ce bancuri inspirate de lipsa apei calde circulă pe internet

4
DISTRIBUIȚI

12079574_962434467135577_874842689451964013_n-2

Situația incredibilă, în care toți timișorenii abonați la sistemul centralizat de termoficare au rămas, de joi, fără apă caldă, a dat apă la moară glumeților. Paginile de social media au fost invadate de glume.

„SCANDAL DIPLOMATIC: Mii de timișoreni opriți la granița cu Ungaria. Grănicerii unguri: «din cauza nespălării i-am confundat cu refugiații». Consilierul local Jichici neagă că ar fi strigat Primar Akbar! Robu ne asigură: «Fântâna de pe Bega va avea apa caldă», în timp ce vicele Dan Diaconu a anunțat noile achiziții ale grădinii zoologice: un urs polar și doi pinguini, iar consilierul local Herzog cere branșarea de urgență la Gazprom. În piețele timișorene au apărut speculanții cu termosuri pline cu apă caldă. Primarul Timișoarei a scris pe o rețea de socializare «să facem diferența între apele bune (majoritare) și apele rele», iar o delegație de eschimoși venită să susțină proiectul Timișoara – Capitală Culturală au declarat că, din punctul lor de vedere, apa din Timișoara este și acum prea caldă”, acestea sunt doar câteva dintre ideile cuprinse într-o „știre” distribuită de pagina de Facebook „Radio Erevan Tm”.

Tot aici o altă informație vorbește despre studenții de la Universitatea Politehnică, acolo unde primarul Nicolae Robu a avut mai multe mandate de rector: „DISPERARE ÎN CĂMINE: văzând că nu e apă caldă studenții din Severin au crezut ca-au fost trimiși acasă.


«Noi știm că apa caldă s-a inventat la Timișoara, la Facultatea de Policlinică când a fost Robu domnul rector», ne-a declarat Oana Miau, o studentă în anul trei la anatomie și studiul materialelor. Totodată studenții se arată încrezători că problema se ca rezolva curând: «se compensează drepturile de autor ale dlui Robu cu factura de gaz a EON-ului» sfătuiește Gigel Cratimă, masterand în economie și dreptul afacerilor”.

4 COMENTARII

  1. daca se mentine aceasta situatie, invit concetatenii sa ”redecoram” cladirea primariei. oare tov primar are apa calda in baia amenajata special la Primarie? oare nu tov primar anunta anul trecut, cam tot pe vremea asta, ca au fost platite toate datoriile ale calorului? invit pe toti cetatenii acestui oras satui de ineptiile si minciunile acestui primar la actiune intense prin intermediul mediei online sub forma postarii de comenturi in sensul demisiei acestei nulitati de primar. probabil ca si acum o sa vina cu vreuna din notele sale celebre prin care annunta calorul sa -si plateasca datoriile sau cu aruncarea responsabilitatiilor pe altii ca a devenit un adevarat sport in Primarie. Uite tov. primar, asta este sportul pe care ar trebui sa-l finantati din bugetul local: aruncarea raspunderii pe umerii altora! Asta asa ca sa-l faceti sport de masa, va sugerez si un titlu de proiect: Sportul pt totii primarii.

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/10/reactia-e-on-dupa-ce-a-intrerupt-furnizarea-de-gaze-la-colterm-am-trimis-numeroase-notificari/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.