Titu Bojin, TOTAL împotriva soluției dorite de Nicolae Robu pentru sprijinirea bugetului...

Titu Bojin, TOTAL împotriva soluției dorite de Nicolae Robu pentru sprijinirea bugetului lui ACS Poli. Ce reacții au declanșat declarațiile unui oficial al clubului

5
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis bojin (5)

Nicolae Robu a vorbit în urmă cu câteva zile de o soluție găsită la fotbal pentru ca jucătorii să-și primească salariile. ACS Poli ar urma să ia un credit bancar și să gireze direct cu suma pe care o mai are de primit din drepturile TV. Soluția anunțată de primarul Timișoarei nu e însă pe gustul lui Titu Bojin, președintele CJ Timiș.

Contactat în cadrul unei emisiuni de la un post local de televiziune, șeful celeilalte instituții publice care contribuia generos la bugetul echipei de Liga I s-a arătat total împotriva soluției avansate de Nicolae Robu. ”Nu sunt de acord cu ideea domnului Robu.


Cine garantează apoi pentru creditul luat? Nu e o situație normală. Soluția e să se rezolve pe cale legală contestația depusă la Curtea de Conturi la nivel național. Dar nu sunt de acord cu o soluție de compromis. Nu fac un artificiu de dragul fotbalului…”, a declarat Titu Bojin la Tele Nova.

Discordie din cauza ”Trenului foamei”

Faptul că Daniel Stanciu a evidențiat situația gravă a echipei, care va trebui să se deplaseze cu trenul la Botoșani, nu le-a picat bine celor doi ”părinți” ai clubului. Managerul sportiv a făcut haz de necaz și a spus pentru gsp.ro că datorită contractelor actuale jucătorii ar putea cere concediu pentru a merge de exemplu la pescuit.

”Nu era cazul să iasă Daniel Stanciu cu asemenea figuri de stil, deoarece nu le pot considera altfel… Mă mir că un om cu experiența și priceperea lui să facă astfel de greșeli”, a spus Nicolae Robu într-o intervenție telefonică la emisiunea Liga de Vest. Din acest punct de vedere Titu Bojin a fost pe aceeași lungime cu edilul-șef.

5 COMENTARII

  1. „Cealalta institutie care contribuie generos” este de fapt una care a pus bete in roate sportului timisorean si doar in campaniile electorale a mimat sprijinul . Iar marele buldozerist face ” artificii” doar in interes propriu. Sper ca DNA va avea timp si pentru acest ipochimen dresat la stefan gheorghiu.

  2. in mandatul trecut ,cand au facut deplasarea cu ternul,culmea tot la BT,s-a facut tam-tam…acum chipurile ,este o solutie de criza….bineinteles ca nu fotbalistica!

  3. D-le Bojin, la Guvernare este Partidu d-voastra. Stiu ca exista multa nesimtire, dar d-voastra puteati lua legatura cu Gabriela Sabo si sa reglementati aceasta situatie, dumneavoastra, mereu sunteti Gica contra, veniti cu initiative, in acest moment ce este de facut? Dupa cite stiu eu, la Curtea de Conturi este un fost membru P.S.D d-nu Vacaroiu, ati luat legatura cu el? De ce numai la Timisoara se interzice finantarea de catre Primarii si C.J iar in restu Tarii este permis.

  4. Mai Bojine,mai Bojine
    Varsa fierea din tine
    DNA-ul e aproape
    Si-ti va da prioritate
    Cand mai alegem odata
    Noi te vrem la POPA SAPCA
    Dar sa nu uiti la racoare
    POLI-I ECHIPA MARE

  5. Tovarășul bojin, împrumutul e garantat cu ”drepturile TV”, nu e un compromis. Compromis e legea sportului făcută de PSD, partid care se face răspunzător de distrugerea sportului romănesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.