Un hoț de biciclete, prins de jandarmi chiar când încerca să plece...

Un hoț de biciclete, prins de jandarmi chiar când încerca să plece cu vehiculul sustras. Ce armă periculoasă avea asupra lui

0
DISTRIBUIȚI

DSC_4717

Un hoţ de biciclete a fost prins de jandarmi în Timișoara, chiar când aceasta se pregătea să dispară cu o bicicletă furată.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a intervenit pentru reţinerea hoțului luni seara. ”Furtul s-a petrecut pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Timişoara unde un cetăţean şi-a lăsat bicicleta în faţa unui magazin pentru câteva momente, dar la întoarcere a avut surpriza să nu o mai găsească.


În imediata apropiere a zărit un tânăr care pedala de zor pe bicicleta lui, păgubitul nu a stat pe gânduri şi luat-o la fugă după acesta fiind sprijinit şi de un şofer aflat în trafic care a observat incidentul şi a dat o mână de ajutor reuşind să-l ajungă pe strada Zurich, unde l-au imobilizat”, relatează Cristian marc, purtătorul de cuvânt al jandarmilor timișoreni.

Echipajul de jandarmerie ajuns la faţa locului l-a identificat pe hoţ în persoana lui C.D., în vârstă de 21 de ani domiciliat în localitatea Giarmata Vii, judeţul Timiş, fără antecedente asupra căruia s-a găsit în urma controlului corporal şi un briceag cu dimensiuni peste cele legale.

Jandarmii i-au întocmit tânărului acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt şi portul fără drept de obiecte periculoase, fiind predat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.