Un politician bănățean este deranjat de prezența publicului la… ședințele publice. Pe...

Un politician bănățean este deranjat de prezența publicului la… ședințele publice. Pe cine nu vrea să mai vadă și ce declarații aiuritoare a mai făcut VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Matei Olimpiu Vinicius Armas-Cioflec

Consilierul județean cu poate cel mai lung nume, Matei Olimpiu Vinicius Armaș-Cioflec, a avut un mandat liniștit, până acum, când a atras atenția, în două rânduri, prin declarațiile sale mai mult decât nepotrivite.

La ultima ședință a Consiliului Județean Caraș-Severin, desfășurată în această săptămână, Armaș-Cioflec a ținut să ia cuvântul, deranjat de unele articole apărute în presa locală. „Noi ar trebui să fim foarte precauți când lăsăm anumiți autori, jurnaliști, publiciști, să participe la ședințele acestui forum, care este unul foarte important.


Atâta timp cât nu știe să facă diferența între un rechizitoriu de trimitere în judecată și un simplu referat al unui organ judiciar, prin care se dispune după acea confiscarea unui lucru, cred că e destul de complicat să mai continuăm în modul acesta, pentru că oricare dintre noi poate fi defăimat și denigrat”, a spus consilierul județean, care a acordat prea puțină atenție faptului că la ședințele publice ale CJ poate asista oricine dorește.

Nu este însă, prima oară când consilierul ales pe listele PDL, acum independent, o „comite”. Acum o lună, la o altă ședință a consiliului județean, Matei Olimpiu Vinicius Armaș-Cioflec a făcut pentru prima oară valuri, când a spus că se abține de la vot la proiectul privind demiterea vicepreședintelui Ionesie Ghiorghioni pentru că, în opinia sa, vicele nu a greșit cu nimic și merită să rămână pe funcție. Ionesie Ghiorghioni a fost prins în flagrant și apoi trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență și luare de mită.

Sursa imagini: expressdebanat.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.