Un timișorean calcă pe urmele lui Novak Djokovic și Roger Federer. La...

Un timișorean calcă pe urmele lui Novak Djokovic și Roger Federer. La ce turneu puternic din Londra a fost invitat Nini Dica

0
DISTRIBUIȚI

646x4045

FR Tenis a anunțat că timișoreanul Nini Dica jr. va evolua la prima ediție a Masters-ului Mondial Lacoste U14. Noua competiție se va desfășura între 20 și 22 noiembrie la Londra în aceeași perioadă în care vedetele tenisului mondial vor participa la Turneul Campionilor ATP tot pe ”The O2”.

Nini Gabriel Dica (14 ani) de la Sport 4Fun Timișoara, semifinalist anul acesta la prestigiosul turneu Petits As, la simplu, și câștigător la dublu, a fost invitat alături de alți cinci juniori câștigători de turnee internaționale să evolueze în O2 Arena. Chun Hsin Tseng (Taiwan), Carlos Gimeno Valero (Spania), Jack Draper (Marea Britanie), Mathys Erhard (Franța) și Matheus Gozzi de Gueiroz (Brazilia) sunt ceilalți participanți.


Finalele competiției se vor desfășura după modelul Turneului Campionilor de la seniori. Mai mult, acestea vor avea loc înainte de desfășurarea careului de ași în care vor lupta nume precum Novak Djokovic, Roger Federer sau Rafael Nadal.

Foto: onlinereport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.