Una dintre cele mai circulate străzi din oraș intră în reablitare. Ce...

Una dintre cele mai circulate străzi din oraș intră în reablitare. Ce intervenţii se vor face şi când va fi gata

0
DISTRIBUIȚI

strada Iepurelui santier lucrari (6)

Vești bune pentru şoferii exasperaţi de traficul din Timişoara. Primarul Nicolae Robu a informat astăzi că a fost semnat contractul de execuţie pentru lărgirea la patru benzi a Căii Martirilor.

„Orice lucrare produce disconfort sau o perturbare, numai că suntem cu toții oameni inteligenţi încât să ințelegem că numai prin astfel de eforturi putem să îmbunătățim orașul nostru, să îl facem mai modern, apt să răspundă nevoilor actuale.


Lărgirea la patru benzi a fost o necesitate, s-a tot vorbit despre ea, dar nu s-a făcut nimic. Eu am asumat fapte și nu vorbe și, iată, o nouă lucrare mare va porni zilele acestea”, a spus Robu. Proiectul va fi implementat de SC. Superconstruct SRL ca lider şi de Electroechipament Industrial şi are o valoare de 7.9 milioane de lei fără TVA durata de execuţie fiind stabilită prin licitaţie de 24 de luni.

Practic în cadrul noii lucrări se va face extinderea la patru benzi, se vor reface trotuarele, piste de biciclete, se va amenaja intersecția dintre Martirilor și strada Mureș, intersecţia dintre Martirilor și Musicescu, semnalizarea ruteiră prin marcaje la sol și indicatoare, lucrări edilitare și electrice.
Primarul a promis că „vom preda amplasamentul în cel mult două săptămâni”. Ceea ce încă nu poate spune Robu este dacă traficul va fi restricţionat vreme îndelungată, însă edilul a promis că va cere să nu se facă spargeri care să producă perturbări până la primăvară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.