ATENȚIE, șoferi! Una dintre cele mai importante artere din oraș, încă în...

ATENȚIE, șoferi! Una dintre cele mai importante artere din oraș, încă în șantier. Pe cine dă vina Robu și ce explicații are

0
DISTRIBUIȚI

strada Iepurelui santier lucrari (6)

Reabilitarea străzii Podeanu este un nou prilej pentru ca actuala administraţie să acuze haosul lăsat în urmă de predecesori. La începutul lucrărilor, în luna iunie, primarul Nicolae Robu declara că „noi vrem să lărgim strada la patru benzi. Să creem piste de biciclete şi trotuare pe ambele părţi ale străzii, să creem circa 228 de locuri de parcare, să amenajăm în zona bazei II a Politehnicii o parcare pentru 82 de biciclete”.


Primarul a mai anunţat şi că din zonă nu vor lipsi copacii şi că amenajarea spaţiilor din faţa blocurilor se va face unitar, chiar dacă asta înseamnă stricarea grădinilor sau a altor amenajări făcute de locatari. În doar trei luni de zile oamenii urmau să aibă foişoare, bănci şi spaţii verzi unde să se poată destinde. Deşi suntem la jumătatea lunii octombrie, lucrarea nu numai că nu este gata, dar se pare că intervenţiile stagnează, iar în loc de amenajări modern oamenii au parte de noroi.

“S-au întrerupt lucrările deoarece trebuiau duse în subteran cablurile de utilități. Noi am fost acolo și am stabilit intervenţiile necesare pentru a debloca situația. Pe o parte a străzii Enel-ul și-a făcut treaba și ei sunt foarte cooperanți, doar că ei fac lucrări cu firme ce au câștigat la licitații și care nu mereu răspund conform cererinţelor . Eu estimez că lucrarea va fi gata până la finele lunii noiembrie. Sigur asta dacă vremea va fi bună. Sensul giratoriu era aproape gata, apoi urma asfaltarea. Însă când a intrat un utilaj greu în zonă s-a produs o surpare, iar când s-a săpat să se vadă care e cauza , s-au găsit mai multe conducte Colterm degrevate”, a declarat edilul. Primarul a explicat că nu e prima lucrare la care constructorii dau de astfel de ţevi, care ba nu apar pe hărţi, ba companiile cărora le aparţin nici nu ştiu de existenţa lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.