Una dintre limuzinele cu care se plimba regina Angliei, admirată la Retroparada...

Una dintre limuzinele cu care se plimba regina Angliei, admirată la Retroparada Toamnei. Ce preț FABULOS a plătit un timișorean pentru mașina de aproape 40 de ani FOTO

0
DISTRIBUIȚI

masina istorica

Timişorenii au luat cu asalt, astăzi, Piaţa Victoriei. Vizavi de catedrală, peste 40 de maşini istorice de-a dreptul spectaculoase au putut fi admirate de trecători, în cadrul evenimentului Retroparada Toamnei.

De data aceasta, vedeta acţiunii a fost o limuzină cu care s-a plimbat chiar şi Regina Angliei. Este vorba de modelul Daimler DS420, fabricat în anul 1977, pe care un timişorean pasionat de maşinile englezeşti l-a cumpărat în urmă cu câteva săptămâni cu nu mai puțin de 85.000 de euro. Proprietarul a achiţionat limuzina chiar de la Palatul Buckingham, iar aceasta are şi caroserie antiglonţ. Vehiculul este unic în România, în timp ce în Marea Britanie mai sunt doar şapte astfel de modele.

scuter istoric

„La evenimentul Retroparada Toamnei din Timişoara pot fi admirate 40 de vehicule istorice, dintre care trei motociclete, două camioane pentru pompieri şi restul automobile. 17 maşini sunt din Serbia. Ca noutăţi avem două limuzine englezeşti, Daimler şi Rolls Royce, aproape toate maşinile venite din Serbia nu au mai fost expuse. De asemenea, inedită este şi o motocicletă italiană din anul 1953, care costă vreo 30.000 euro. Cele mai vechi maşini sunt din anii 1938 şi 1939, un Mercedes şi un DKV Autounion, amândouă au prins războiul”, ne-a spus Vlad Capotescu, reprezentant Retromobil Club, organizatorul evenimentului.

20151017_113206

Timişorenii au mai putut admira un Bentley asemănător cu cel al Cruelei de Ville, maşini decapotabile, dar şi Dacii, Trabanturi sau o maşină veche a poliţiei din Serbia.


În jurul orei 13.00, vehiculele istorice au defilat în paradă pe străzile Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.