Victorie pentru Informatica Timișoara în derby-ul de la Reșița. Ce mesaj au...

Victorie pentru Informatica Timișoara în derby-ul de la Reșița. Ce mesaj au afișat jucătorii Muncitorului

0
DISTRIBUIȚI

Informatica KSE (10)

CS Informatica Timișoara s-a impus azi în Derby-ul Banatului la futsal pe terenul Muncitorului Reșița. Alb-violeții au câștigat cu 3-1 (1-0) după un meci în care gazdele au depus o opoziție serioasă până în minutele de final.

Timișoara și Reșița s-au văzut azi în duel direct la futsal după șapte ani de pauză. Gazdele au pătruns pe parchet cu un banner în sprijinul Teodorei Furtună, o fetiță din Reșița care are nevoie de ajutor în lupta cu leucemia. ”O nouă șansă la viață pentru Teodora”, e mesajul campaniei la care a contribuit și suporterii ”rosso-neri”.

În ceea ce privește jocul, Informatica a pornit din postura de favorită clară cu vedetele Iancu – Al Ioani, Thiago Alcantara, Lupu și Matei distribuiți în prima echipă.


Timișorenii au dominat pe alocuri copios prima repriză din ”Polivalenta” reșițeană bine populată. Novoselac trimite în minutul 8 pe lângă, cu toată poarta în față. Replica gazdelor vine de la Breșneni, dar fostul jucător al Metalului Reșița, pe teren mare, ratează din lateral singur cu portarul Iancu. În minutul următor Matei trece în două rânduri pe lângă deschiderea scorului. Până la urmă gheața a fost spartă de brazilianul Thiago Alcantara, care a marcat simplu din pasa excelentă a lui Matei. Și totuși, prima parte se putea încheia cu scorul de 1-1, căci Ilaș, complet liber în lateral, trage în Iancu, mingea îi revine și apoi țintește doar bara de la colțul scurt.

Reșițenii de la Muncitorul, în rândul cărora se aflau și alți jucători obișnuiți cu gazonul, precum goalkeeperul Vasile Giurcanu sau tânărul Casian Doană, au oferit o replică mai puternică în partea secundă. Fedor trage în Iancu în al doilea minut al părții secunde. Iar insistența cărășenilor avea să fie până la urmă răsplătită după jumătate de oră de joc, atunci când căpitanul Bârcean a marcat după o combinație cu Doană jr. Imediat însă, Informatica a replicat și a trecut din nou în avantaj prin reușita sârbului Rakic, care a convertit șutul spre poartă al lui Al-Ioani. Scorul final a fost stabilit de antrenorul-jucător Robert Lupu, care a înscris cu un șut pe jos pentru 3-1.

Victorie pentru echipa cu o anvergură superioară prin numele din lot și Informatica Timișoara intră în rândul formațiilor cu victorii pe linie din Liga I la futsal. 9 puncte din 9 pentru alb-violeții de pe parchet. Muncitorul Reșița a rămas în schimb cu 3 puncte din tot atâtea jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.