Vișinel Stancu, arestat pentru tentativă de viol. Cum a scăpat victima din...

Vișinel Stancu, arestat pentru tentativă de viol. Cum a scăpat victima din ghearele agresorului

0
DISTRIBUIȚI

catuse

Judecătorii din Deta l-au trimis în arest, pentru 30 de zile, pe un bărbat în vârstă de 46 de ani care se face vinovat de tentativă de viol.

Originar din Gătaia, ca și victima sa, bărbatul pe nume Vișinel Stancu a ademenit-o pe Mariana R., 29 de ani, într-o anexă de lemne din apropierea cabinetului medical din oraşul Gătaia, județul Timiş. „Prin constrângere, folosind violența, a încercat să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată, însă a încetat activitatea infracţională datorită intervenţiei unor persoane care au fost alertate de strigătele tinerei”, relatează procurorii din Deta.

Judecătoria Deta a admis cererea procurorilor, prin faptul că a dispus arestarea preventivă a inculpatului Vișinel Stancu, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 1 octombrie 2015, până la data de 30 octombrie 2015.


„Probele administrate în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, au relevat faptul că în seara zilei de 27 septembrie 2015, în jurul orelor 22.00, inculpatul a dus persoana vătămată R.M., cu forţa, într-o anexă de lemne din apropierea cabinetului medical din oraşul Gătaia, jud. Timiş şi, prin constrângere, a încercat să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată, însă a încetat activitatea infracţională datorită intervenţiei unor persoane care au fost alertate de strigătele persoanei vătămate”, transmit procurorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.